ד"ר קול דחוף בבקשה....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול דחוף בבקשה....
    עירית
    01/05/2009

ד"ר קול ערב טוב.
    היום שבוע 8+2 עם תאומים לאחר טיפולי UVF ממושכים.. (ברוך השם) עדיין עם תמיכת אנדומיטרין (2נרות ביום)
    אתמול הייתי במיון נשים לאחר שמספר ימים חשתי כאבי בטן רצופים במשך שעות ספורות בכל פעם..
    כאבים לעיתים חזקים ולעיתים פחות אשר לא לוו בשום תופעה נוספת - הרופא במיון לאחר בדיקה גניקולוגית של מספר שניות אמר כי הכל בסדר עם שני העוברים..
    היום בצהריים ראיתי על הפד הפרשה חומה/ורודה (כמעט על חצי פד) יציאת ההפרשה לוותה שוב בכאבי בטן חזקים... כעת כשעתיים לאחר מכן אין הפרשה וכאשר אני מנגבת נייר הטואלט נקי, אולם כאבי בטן עדיין ממשיכים...
    1. האם אתה רואה סיבה לגשת למיון לבדיקה ? אם אחכה עד מחר יש בכך סיכון ??
    2. האם בדיקה גניקולוגית יום אחרי יום מסכנת את העוברים ? (החדרת מקל הבדיקה..)
    3. אם חלילה מתרחשת הפלה - האם אני אמורה לדמם מיידית או שהפלה (חס וחלילה) מתחילה עם הפרשה מועטה ואז מתגברת ובהמשך מגיע דימום... ?
    4. האם תופעה זו שתארתי מוכרת ומקובלת או חריגה ?
    5. האם במידה ומתרחשת חלילה הפלה תמיכת האנדומיטרין מעכבת את יציאת הדם ולא נותנת לו לצאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול דחוף בבקשה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירית שלום

פרופ' שחר קול
    01/05/2009

1. לא ניתן להעריך או לייעץ.
    2. לא
    3. כל וריאציה אפשרית.
    4. מוכרת ושכיחה מאוד. ברוב המקרים - הכל תקין.
    5. לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו