מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ?שרון01/05/2009
זקוקה לעזרה פעם ראשונה במעקב זקיקים: ביום ה-12 למחזור זקיק 13 ממ בימנית ו-14 בשמאלית. רירית 5 ממ.הרופא אמר שהוא לא יודע עדיין מאיזה צד אבייץ אבל שזה יקרה בין שישי (היום) לראשון . יש לי כאבי ביוץ בצד ימין אתמול והיום, אבל מה שמוזר הוא שהיו לי הפרשות נמתחות לפני יומיים והם נעלמו לגמרי ויש לי תחושת יובש שם, מצד שני החום עדיין לא עלה והערכה מראה שלילי. הבנתי שההפרשות נחוצות עבור הזרע כדי שישרוד.האם זה הגיוני שהפרשות יעלמו לפני הביוץ? האם היעדר הפרשות ביום הביוץ מצביעים על סיכוי קטן להיקלטות? או שלדעתך כבר אולי היה ביוץ.... או אולי שעדיין הביוץ לפניי .תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול01/05/2009קשה מאוד ליעץ על סמך השינוי שאת מתארת בהפרשות.
לכן, מעקב ביוץ ברפואה המודרנית כולל שילוב של בדיקות א.ס. ובדיקות דם.
המידע האובייקטיבי המופק מבדיקות אלו מאפשר לדעת בדיוק מה קורה לגבי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: אמורים לעשות כל יומיים מעקב ז
שרון02/05/2009זקיקים? ומה קורה אם זה יוצא בסופש או חגים- איפה עושים את זה כי הרופא שלי מקבל רק פעמיים בשבוע. וגם לא תמיד יש תורים.ובכללי- אמורים לעשות כל יומיים? כי אני רואה פה בנות שכל יומיים עשו א"ס.
בדיקות דם- אתה מתכוון לפרוגסטרון ביום 21 או גם בדיקות לפני הביוץ?אם כן איזה?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול02/05/2009על סמך בדיקות דם (E2 P LH) ובדיקות זקיקים, וניסיון העוזר באקסטרפולציה של התהליכים הדינמיים, ניתן לקבוע את מועד הביוץ בצורה יש מדוייקת.
בנוסף, אפשר להשתמש באוביטרל או פרגניל לתיזמון מדויק יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)