דילגתם עלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי
    ס.ד.
    01/05/2009

שלום!
    1. בבדיקה ביתית, אם הקו השני ממש ממש חלש, כמעט בלתי ניראה אבל עדיין קיים, האם זה נחשב כתשובה שלילית או באופציה לחיובית?
    2. האם שינה על סדין חשמלי כל הלילה יכול לפגוע בהשרשה?
    3. למה אסור להתקלח עם מים חמים או לערוך אמבטיה חמה בהפריה?
    4. אתמול החדרתי נר אחד ביום במקום שניים. האם זה נורא?
    5. כדי להפרות ביצית טיבעית אחת, כמה מנות זרע צריך? מה עושים עם הזרע הנותר? מקפיאים שוב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילגתם עלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ' שחר קול
    01/05/2009

1. לא ברור, לכן תמיד עדיף לבצע בדיקת דם.
    2. לא
    3. אפשר, כל זמן שחום הגוף לא עולה.
    4. לא ניתן ליעץ על סמך המידע הקיים.
    5. מנה אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסדין החשמלי

ס.ד.
    01/05/2009

תודה על ההתייחסות המהירה.
    משהו לא ברור לי...אם אני ישנה על סדין חשמלי, הגוף הרי מתחמם. אני הבנתי שלא כדאי שחום הגוף יעלה. האם הוא לא עולה כשהוא מתחמם בגלל הסדין החשמלי?
    בבקשה, זה מאוד חשוב לי כי אני ישנה כל לילה עם הסדין.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה סדין חשמלי הפלות ונזק מוחי

הילה
    02/05/2009

מחקרים שונים מצאו קשר בין אמבטיה חמה וג'קוזי חם לבין הפלות וגם נזק מוחי לעובר!
    למשל במחקר הבא מתוך American Journal of Epidemiology 2003; 158:931-937 כתוב "בקרב הנשים שעשו מדי פעם שימוש בג'קוזי או אמבטיה חמה נצפה גידול של 70% בסיכון להפלה. שימוש פעם בשבוע הביא להכפלת הסיכון, ורחצה כזו יותר מפעם בשבוע הגדילה כמעט פי שלושה את הסיכון להפלה.
    החוקרים מסכמים עבודתם בקביעה שרחצה בג'קוזי או אמבט חם בתחילת ההריון או כאשר יש כוונה להרות, כרוכה בסכנה מוגברת להפלה"
    הילה - מיקרוביולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא היזהרו בשליש הראשון

הילה
    02/05/2009

באופן כללי בנות, בשליש הראשון רצוי להימנע גם מצריכה של כמויות גדולות של קפה ושל אלכוהול וגם מפעילות גופנית נמרצת מדי המביאה את האישה לסף תשישות. בנוסף יש לצרוך את התוספים המומלצים כמו חומצה פולית לכולן וברזל, סידן וויטמינים מקבוצת B בהתאמה אישית. צריך להתאפק רק מספר חודשים וזה שווה כי אחר כך החיים עם ילד בעל לקויי למידה קשה או חס וחלילה הפלה קשים הרבה יותר!
    הילה - מיקרוביולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ס.ד.
    03/05/2009

תודה על ההתייחסות, אבל עדיין לא הבנתי, מה לגבי סדין חשמלי?? מותר או לא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו