לד"ר קול מתוסכלת מאוד!!!!!!!!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר קול מתוסכלת מאוד!!!!!!!!!!!!!
    פרפר
    02/05/2009

בת 27, IVF 3 (מחזור 2 של טריים ובאמצע אחד של מוקפאים) עברתי שאיבה ב 21,4 של 9 ביציות שמהו הופרו 5 והוחזרו ב 23.4 2 עוברים יפים מאוד מאוד לטענת הרופא בני 4 תאים.
    היום התחיל דימום בניגוב שנראה כי הולך ומתגבר , ראוי לציין כי גם בפעם הקודמת זה קרה לי יומיים לפני בדיקת הבטא ואז הטיפול נכשל.האם עליי להספיד את הטיפול הזה גם ? האם ייתכן כי מדובר בהשרשה אחרי כל כך הרבה זמן? או במחזור וזהו...אני מיואשת לגמרי.ממה עלול להיות הדימום הזה ? אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה שלום

פרופ' שחר קול
    02/05/2009

דימום משמעותי בעת ההשרשה הוא נדיר.
    ההשרשה מתרחשת 5 - 6 - 7 ימים לאחר השאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...........

פרפר
    02/05/2009

זה לא דימום מאוד חזק כרגע רק בניגוב ומעט בתחתונית , אז מה זה יכול להיות?האם זה מחזור?האם יתכן כי רק עובר אחד נספג והשני גרם לדימום ?!?!??!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שני....

פרפר
    02/05/2009

אודה לך אם תוכל לומר לי בנוסף מהם עלולים להיות הגורמים לדימום בשלב הזה שאני נמצאת בו .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    02/05/2009

אני בתחום ה - IVF כבר 14 שנה...
    לכן ראיתי כבר הכל....
    לכן גם לא אחראי לעסוק בספקולציות לגבי האפשרויות , שכן הכל אפשרי.
    לא נותר אלא להמתין לתוצאות בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו