אחרי גריידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי גריידה
    הילה
    04/05/2009

לפני כחודש עברתי גריידה עקב הריון ראשון מהחזרת עוברים מוקפאים שלא התפתח, נאמר לי לבצע אולטראסאונד אצל הרופא המטפל חודש אחרי וכן הומלץ לי ע"י הרופא בבית החולים לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לבירור חלל הרחם כי היה חשד במהלך הגריידה למחיצה.
    1. אתמול קיבלתי את המחזור אחרי 26 ימים מהגריידה, האם זה תקין? הבנתי שזה אמור לקחת יותר זמן מברגיל.
    2. האם יש צורך לבצע את האולטראסאונד בכל מקרה אם מבצעת היסטרוסקופיה שבוע הבא שאז כבר רואים את כל הרחם ויותר טוב מבאולטראסאונד (אם אני מבינה נכון)?
    3. במידה והבדיקות יהיו תקינות וישללו את עניין המחיצה האם אני יכולה כבר בביוץ הקרוב לנסות להרות טבעי (בעיית זרע בגלל וריקוצלה שטופלה לפני כמה חודשים ויש שיפור משמעותי מאז הטיפול) או לבצע השבחה והזרעה או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי גריידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    04/05/2009

הדימום אכן הקדים. למרות שזה קרוב לודאי חסר משמעות , זאת סיבה מצויינת לעשות אולטרסאונד.
    אין סיבה להתעכב עם המשך הנסיונות להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שפספסת

דנה
    04/05/2009

תושה על תשובתך, שאלתי גם לגבי היטרוסקופיה שהומלץ לי לעשות ע"י הרופא שביצע את הגרידה בגלל החשד למחיצה ולא ענית, בינתיים הייתי אצל הרופא המטפל שלא עשה לי אולטראסאונד ואמר שאעשה צילום רחם ולא היסטרוקופיה, מה ההבדל ולמה שינה את מה שהומלץ? מזכירה שההריון היה ממוקפאים עקב בעיית זרע בלבד לא ידוע על בעיה אצלי עד לחשד למחיצה.
    האם בצילום רחם יותר טוב וקל להבחין במחיצה מאשר בהיסטרוסקופיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו