לכל הבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכל הבנות
    לימונית
    04/05/2009

שלום לכל הבנות,

היום בשעה 21:30 מתקיים בערוץ yes דוקו סרט תעודה בשם "זרע מאושר", על אישה המחליטה להרות מבנק הזרע.
    סביר להניח שכולנו נכיר את מה שנראה, ובכל זאת... ייתכן ששווה צפיה, לראות כיצד הנושא מוצג.

בהצלחה לכולן בטיפולים,
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל הבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לימונית

חסוי
    04/05/2009

תודה לימונית, אבל אין לי YES , אולי תוכלי לספר תובנות מהתוכנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי - דיווח על הסרט

לימונית
    04/05/2009

היי חסוי,

התכנית צולמה ובוימה על ידי אחיה של האישה, אסתר, בת ה-36 שהחליטה להרות מבנק הזרע.
    התכנית התחילה בסיפורה האישי (תאונת מעלית קשה ושיקום ארוך) ועברה לעניין הרווקות והרצון לילד.
    בתחילה מראים את הוריה החוששים מכל הקשיים הצפויים לה, שכן כולנו יודעים שלגדל ילדים זה קשה, אך לבד זה קשה יותר.
    למרות ציפיותיהם שבכל זאת הבת תתחתן, ולמרות החששות לגבי הקשיים הצפויים, הם תומכים בה.
    האח הצלם מתלווה לכל המסע שלה בטיפולים, ולפעמים מציק בכל מיני שאלות. במהלך הטיפולים, בעודה שוכבת על מיטת הטיפולים לאחר הזרעה, עולות כמובן החששות המתלוות. הסרט למעשה מתמקד בהתמודדות שלה ושל משפחתה בכך שהיא נשארה רווקה, וברצון להיות אם, ולא מתמקד בתוכניות הטיפולים ובהבדלים ביניהן. מבחינתה היא היתה מוכנה לוותר על ההיריון והלידה, ולהתעורר כאשר יש לה ילד.
    מדובר בבחורה שנראית נחמדה ופתוחה, נראית גם טוב מבחינה חיצונית, כלומר בחורה רגילה לגמרי שנשארה רווקה. אסתר מרבה לשתף בפתיחות בחששותיה ובמחשבותיה.
    לאחר מספר טיפולים (אם הבנתי נכון, אז רק הזרעות), אסתר הרתה, והאח ממשיך ללוות אותה במסע של ההיריון - עד הלידה עצמה - ואח"כ הברית והטיפול בבית.
    סה"כ נראה שזו בחורה שזכתה למשפחה תומכת.

לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

הילה
    04/05/2009

הרופא שלי אמר שאין לי מה לעשות היסטרוסקופיה כי אם יש מחיצה אז לא ניתן לדעת כשנכנסים לחלל הרחם אם הרחם מחולק לשניים ולכן רק צילום רחם. אני עכשיו במחזור וצריך לעשות את הצילום עד היום ה- 14 ואין להם מקום וממש לא רוצה לחכות עוד חודש, קיוויתי שאסיים עם זה עכשיו, שאעשה את הצילום ואם הכל תקין נוכל לנסות כבר בביוץ הזה ואם לא תקין לפחות לטפל במחיצה עד הביוץ הבא כי גם אני הבנתי שזה לא הליך מסובך... אאאאוף
    אצלי לא היה דופק מהאולטראסאונד הראשון, רק שק הריון שהתאים גם בשבוע 8 לשבוע 5 ושישה ימים.... זה היה אצלך הריון טבעי או טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו