מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכל הבנותלימונית04/05/2009
שלום לכל הבנות,
היום בשעה 21:30 מתקיים בערוץ yes דוקו סרט תעודה בשם "זרע מאושר", על אישה המחליטה להרות מבנק הזרע.
סביר להניח שכולנו נכיר את מה שנראה, ובכל זאת... ייתכן ששווה צפיה, לראות כיצד הנושא מוצג.
בהצלחה לכולן בטיפולים,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לימונית
חסוי04/05/2009תודה לימונית, אבל אין לי YES , אולי תוכלי לספר תובנות מהתוכנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי - דיווח על הסרט
לימונית04/05/2009היי חסוי,
התכנית צולמה ובוימה על ידי אחיה של האישה, אסתר, בת ה-36 שהחליטה להרות מבנק הזרע.
התכנית התחילה בסיפורה האישי (תאונת מעלית קשה ושיקום ארוך) ועברה לעניין הרווקות והרצון לילד.
בתחילה מראים את הוריה החוששים מכל הקשיים הצפויים לה, שכן כולנו יודעים שלגדל ילדים זה קשה, אך לבד זה קשה יותר.
למרות ציפיותיהם שבכל זאת הבת תתחתן, ולמרות החששות לגבי הקשיים הצפויים, הם תומכים בה.
האח הצלם מתלווה לכל המסע שלה בטיפולים, ולפעמים מציק בכל מיני שאלות. במהלך הטיפולים, בעודה שוכבת על מיטת הטיפולים לאחר הזרעה, עולות כמובן החששות המתלוות. הסרט למעשה מתמקד בהתמודדות שלה ושל משפחתה בכך שהיא נשארה רווקה, וברצון להיות אם, ולא מתמקד בתוכניות הטיפולים ובהבדלים ביניהן. מבחינתה היא היתה מוכנה לוותר על ההיריון והלידה, ולהתעורר כאשר יש לה ילד.
מדובר בבחורה שנראית נחמדה ופתוחה, נראית גם טוב מבחינה חיצונית, כלומר בחורה רגילה לגמרי שנשארה רווקה. אסתר מרבה לשתף בפתיחות בחששותיה ובמחשבותיה.
לאחר מספר טיפולים (אם הבנתי נכון, אז רק הזרעות), אסתר הרתה, והאח ממשיך ללוות אותה במסע של ההיריון - עד הלידה עצמה - ואח"כ הברית והטיפול בבית.
סה"כ נראה שזו בחורה שזכתה למשפחה תומכת.
לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
הילה04/05/2009הרופא שלי אמר שאין לי מה לעשות היסטרוסקופיה כי אם יש מחיצה אז לא ניתן לדעת כשנכנסים לחלל הרחם אם הרחם מחולק לשניים ולכן רק צילום רחם. אני עכשיו במחזור וצריך לעשות את הצילום עד היום ה- 14 ואין להם מקום וממש לא רוצה לחכות עוד חודש, קיוויתי שאסיים עם זה עכשיו, שאעשה את הצילום ואם הכל תקין נוכל לנסות כבר בביוץ הזה ואם לא תקין לפחות לטפל במחיצה עד הביוץ הבא כי גם אני הבנתי שזה לא הליך מסובך... אאאאוף
אצלי לא היה דופק מהאולטראסאונד הראשון, רק שק הריון שהתאים גם בשבוע 8 לשבוע 5 ושישה ימים.... זה היה אצלך הריון טבעי או טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)