לשרון לגבי המחיצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לשרון לגבי המחיצה
    דנה
    04/05/2009

גם אני עברתי גריידה לפני חודש של הריון שהפסיק להתפת והרופא שביצע אותה כתב בטופס השחרור שיש חשד למחיצה ומומלצת היסטרוסקופיה, אתמולל קיבלתי את המחזור והיום הלכתי לרופא שלי לקבל הפניה והוא אמר שמה פתאום היסטרוסקופיה, אני צריכה צילום רחם ואם יעלה חשד בצילום יעשו אולטראסאונד תלת מימדי ולא היסטרוסקופיה.
    מה את עשית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשרון לגבי המחיצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון

הילה
    04/05/2009

הרופא שלי אמר שאין לי מה לעשות היסטרוסקופיה כי אם יש מחיצה אז לא ניתן לדעת כשנכנסים לחלל הרחם אם הרחם מחולק לשניים ולכן רק צילום רחם. אני עכשיו במחזור וצריך לעשות את הצילום עד היום ה- 14 ואין להם מקום וממש לא רוצה לחכות עוד חודש, קיוויתי שאסיים עם זה עכשיו, שאעשה את הצילום ואם הכל תקין נוכל לנסות כבר בביוץ הזה ואם לא תקין לפחות לטפל במחיצה עד הביוץ הבא כי גם אני הבנתי שזה לא הליך מסובך... אאאאוף
    אצלי לא היה דופק מהאולטראסאונד הראשון, רק שק הריון שהתאים גם בשבוע 8 לשבוע 5 ושישה ימים.... זה היה אצלך הריון טבעי או טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה היה הריון טבעי וספונטני לגמרי

שרון
    04/05/2009

וקראתי שאם היה דופק והפסיק אז זה יכול להדאיג...לא יודעת מה לעשות. באולטרסאונד תלת מימד אפשר לראות את גודל המחיצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

הילה
    04/05/2009

אני מניחה שכן כי הרופא שלי אמר שאם בצילום יש חשד למחיצה אעשה את האולטראסאונד התלת מימדי, מה אמר לך הרופא שלך? גם אני מפחדת לנסות שוב לפני שיודעת אם יש מחיצה ומה גודלה כדי לא לחוות שוב את הכאב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי אמר

שרון
    04/05/2009

שהוא לא חושב שזו מחיצה משמעותית ושזו לא הסיבה לדעתו לאי ההתפתחות אלא שהעובר לא היה טוב וטוב שזה נפסק ושכרגע עליי לנסות שוב..במידה ויקרה שוב אז אני מניחה שישקלו להסיר אותה..נראה לי שאני אלך איתו הוא רופא פרטי ידוע שמתמחה בחלל הרחם ואם הוא אמר שזה לא משמעותי אז מי אני...וגם אם אני אלך לעשות צילום רחם או תלת מימד אני לא בטוחה שיהיה מי שיסיר לי אותה אחרי הריון אחד שלא צלח כי הם לא "סופרים" פעם אחת שלא הלך...אז אולי כדאי לך לנסות שוב גם ולקוות לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת שכדאי לנסות שוב אם

הילה
    05/05/2009

זה רופא שאת יודעת שהוא טוב וסומכת עליו, אני מקווה שהצילום שלי יהיה תקין ואוכל לנסות שוב אבל כמובן שלא אנסה עד שאדע שאין לי מחיצה או שיש מחיצה שהיא לא משמעותית כמו שאצלך כי לא מוכנה לקחת את הסיכון ששוב אעבור הריון שיפסיק, שלא לדבר על הזמן שמתבזבז... אגב, הריון ראשון שמפסיק בשליש הראשון שלו הוא מאוד נפוץ כך שזה לא חייב להעיד על משהו שאינו תקין.
    מאחלת לך בהצלחה ואשמח לשמוע שנכנסת שוב ומהר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו