בירור לגבי רופא פרטי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי רופא פרטי
    נילי
    04/05/2009

שלום!
    אני חברת קופ"ח כללית ורציתי לברר, במידה ואני בוחרת להיות מטופלת אצל רופא פרטי שאינו עובד עם הכללית, למעט עלות הבדיקה והייעוץ, כיצד מתבצע תהליך המעקב לגבי א.ס ובדיקת דם? האם הוא מכניס אותי דרך מרפאת הקופה, האם באופן פרטי? במידה והוא מחליט על הזרעה, מי מבצע בד"כ? הרופא הפרטי? והאם הרופא הפרטי גובה בד"כ תשלום נוסף על ביצוע הזרעה או א.ס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור לגבי רופא פרטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

אופיר
    04/05/2009

את כל הבדיקות את עושה דרך הקופה או שהרופא אומר לך איפה
    ולגביי הטיפול עם זה דרך פרטי אני מתארת לעצי שזה עולה כסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור בבקשה

שני
    05/05/2009

הענין שאני רוצה לברר הוא: ברור לי כי ייעוץ ומתן טיפול אצל רופא פרטי כרוך בתשלום, אך האם,בצירוף הפניה ממנו, אני יכולה לבצע בדיקת מעקב זקיקים +בידקת דם במרפאת פוריות של של קופת החולים ללא עלות. ואז את התוצאות לדווח לרופא הפרטי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודאי

טלי
    05/05/2009

את לוקחת את כל המסמכים שהוא (הרופא הפרטי )נותן לך (תרופות, בדיקות דם+אולטרסאונד)לוקחת למכרז לבריאות האישה, רופא של הכללית ממיר את הכל לבדיקות של הקופה ואת עושה הכל דרך הקופה שנמצאת ליד ביתך , מייד כשיש לך תוצאות מעדכנת את הרופא הפרטי (זה בדרך כלל מידי יומיים) עד שמודיע לך על השאיבה ואת זה כבר עושים בבית חולים.
    אל תתרוצצי לעשות בדיקות יומיות בבית חולים זה מיותר ומסורבל, תעשי הכל בקופה ליד הבית ותעדכני את הרופא טלפונית מידי יום או יומיים ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אופיר
    05/05/2009

ראיתי שטלי ענתה לך כבר על התשובה אז אין צורך שאני אחזור אחריה שהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו