אי וי אף ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי וי אף ראשון
    טלוש הדרומית
    05/05/2009

שלום ד"ר ,אני אחרי החזרה (3.5.09),והחזירו לי 2 עוברים שהתפתחו ל8 תאים-הוגדרו כמצויינים..אני לא יודעת למה אני מרגישה מוזר,מפחדת להתבדות,מפחדת לגלות כתם אדום על התחתון,
    רוצה לדעת אילו סימנים אני יכולה לזהות שאולי זה זה?אני יודעת שלא תמיד יש סימנים..אך הייתי רוצה להתנחם בזה שיש משהו טוב שיתחולל בקרוב.
    אני כבר התאכזבתי שנה וחצי...רוצה לגלות שיש 2 קווים..רוצה שיהיה בטא שמעיד על הריון..
    באי וי אף מדובר בהצלחה של 30-35 אחוזי הצלחה..למה כלכך נמוך? האם יש משהו שאתה ממליץ לעשות על מנת שיתפס..?מדובר בבעיות זרע -איכות זרע ירודה.הזרע עבר השבחה.
    אני כלכך מפחדת להתאכזב.ומפחדת לצפות שאולי זה יצליח.אני לא מצפה..אך בתוך תוכי..אני מאוד רוצה שיהיה לי חיוך על הפנים..
    צריכה עידוד..
    מה אני צריכה להרגיש כדי לזהות שיש הריון?האם נדנודי שינה,וכאבים עמומים מאוד מאוד של מחזור,מעיד על הצלחה או כישלון?
    האם עליי למדוד חום כל יום?מה סיכויי הצלחה?אני רוצה שיצליח:)
    טלוש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי וי אף ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו נוספ לגביי האנדומטרין

טלוש הדרומית
    05/05/2009

אני קוראת שיש נשים שהרופא אמר להן לקחת 2 אנדומטרין..לי הרופא אמר 3 פעמים ביום-בוקר צהרים וערב.לפי מה מחליטים על כמות האנדומטרין?
    מה התפקיד של האנדומטרין והאסטופרם-2 מג?
    אני נוטלת פעמיים ביום אסטופרם.אחד בוקר ואחד בערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלוש שלום

פרופ' שחר קול
    05/05/2009

המון הצלחה לך, ולכל משתתפות הפורום.
    חיזקי ואחמצי!
    חיזרי לפעילות השיגרתית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התייחסת לשאלתי

טלוש
    05/05/2009

אני קצת לא מסופקת מהתשובה שלך לשאלה שלי.
    שאלתי לגביי האנדומטרין והאסטופרם.אשמח לקבלת מענה,:)
    אני מקווה שזה יקלט:)
    תודה רבה
    המשך יום מקסים ועדיין מחכה להודעתך.
    טלוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו