מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי וי אף ראשוןטלוש הדרומית05/05/2009
שלום ד"ר ,אני אחרי החזרה (3.5.09),והחזירו לי 2 עוברים שהתפתחו ל8 תאים-הוגדרו כמצויינים..אני לא יודעת למה אני מרגישה מוזר,מפחדת להתבדות,מפחדת לגלות כתם אדום על התחתון,
רוצה לדעת אילו סימנים אני יכולה לזהות שאולי זה זה?אני יודעת שלא תמיד יש סימנים..אך הייתי רוצה להתנחם בזה שיש משהו טוב שיתחולל בקרוב.
אני כבר התאכזבתי שנה וחצי...רוצה לגלות שיש 2 קווים..רוצה שיהיה בטא שמעיד על הריון..
באי וי אף מדובר בהצלחה של 30-35 אחוזי הצלחה..למה כלכך נמוך? האם יש משהו שאתה ממליץ לעשות על מנת שיתפס..?מדובר בבעיות זרע -איכות זרע ירודה.הזרע עבר השבחה.
אני כלכך מפחדת להתאכזב.ומפחדת לצפות שאולי זה יצליח.אני לא מצפה..אך בתוך תוכי..אני מאוד רוצה שיהיה לי חיוך על הפנים..
צריכה עידוד..
מה אני צריכה להרגיש כדי לזהות שיש הריון?האם נדנודי שינה,וכאבים עמומים מאוד מאוד של מחזור,מעיד על הצלחה או כישלון?
האם עליי למדוד חום כל יום?מה סיכויי הצלחה?אני רוצה שיצליח:)
טלוש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוספ לגביי האנדומטרין
טלוש הדרומית05/05/2009אני קוראת שיש נשים שהרופא אמר להן לקחת 2 אנדומטרין..לי הרופא אמר 3 פעמים ביום-בוקר צהרים וערב.לפי מה מחליטים על כמות האנדומטרין?
מה התפקיד של האנדומטרין והאסטופרם-2 מג?
אני נוטלת פעמיים ביום אסטופרם.אחד בוקר ואחד בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלוש שלום
פרופ' שחר קול05/05/2009המון הצלחה לך, ולכל משתתפות הפורום.
חיזקי ואחמצי!
חיזרי לפעילות השיגרתית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התייחסת לשאלתי
טלוש05/05/2009אני קצת לא מסופקת מהתשובה שלך לשאלה שלי.
שאלתי לגביי האנדומטרין והאסטופרם.אשמח לקבלת מענה,:)
אני מקווה שזה יקלט:)
תודה רבה
המשך יום מקסים ועדיין מחכה להודעתך.
טלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)