שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תותית
    06/05/2009

היי
    אני אחרי IVF שאיבה 13.03 החזרה 15.03 בד' בטא התחלתית מאוד נמוכה 14 לאחרי הושג הריון אך בשבוע 8 לא ניראה דופק נאלצתי לבצע הפלה יזומה בעזרת ציטוטק ב-01.05.09 .

אני ממתינה עכשיו שהכל יחלוף מחכה בעצתו של ד"ר קול חודש חודשיים ולאחר מכן מתכוננת להחזיר את 2 העוברים הנמוקפאים שנותרו מאותו הסבב.
    שאלתי היא :
    אם היה בעובר פגם גנטי שלא יכול היה להתפתח קשור גם לעוברים הנותרים ז"א אם אחזיר את המוקפאים מאותו סבב האם גם בהם יכול להיות פגם כזה או שכל עובר הוא בפני עצמו או שמא עלי לבצע שאיבה מחודשת של עוברים חדשים

אני מציינת שיש לי שני ילדים מ-IVF אחד מסבב טרי ואחת מהחזרת מוקפאים של IVF הראשון

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה לא נענתי

תותית
    07/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא נענתי :-(

תותית
    10/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תותית

ד''ר דוד ישי
    10/05/2009

התקלות שבגללן נגרמת הפלה הן בד"כ מקריות , לאותו עובר שנופל , ואי אפשר להסיק מהם על העוברים האחרים מאותו מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו