שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ענת
    06/05/2009

איני חיה בארץ ולפיכך כל התהליך קצת יותר קשה לי. 42, אחרי הפריה שלא הצליחה (מיני רבות) מתי מרימים ידיים והולכים לקנות ביצית? איך לשפוט? אני מניחה שהבלבול לא חדש לאיש, אבל אני זקוקה לעיצה. הרופאים שלי מציעים 7-8 ניסיונות נוספים עד לאחוז הצלחה סביר. האם כדאי, או שמא לעבור כבר לתרומת ביצית? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לא מקצועית

יעל
    06/05/2009

עד שיענו לך אני יכולה להגיד לך את דעתי על סמך נסיוני האישי. מבחינה רפואית התשובה מה הסיכוי שלך להרות מביציות שלך, תלוייה לא רק בגילך אלא גם ברמת ה-FSH שלך כאשר ה-E2 נמוך ממאתיים (יום 3 למחזור), במידת התגובה שלך לתרופות השאת ביוץ (כמה זקיקים וכמה ביציות תחת איזה מינון), באיכות הביציות תחת המקרוסקופ ועוד.
    אבל לדעתי השאלה היא גם יותר אישית וסובייקטיבית. יש נשים או זוגות שרוצים להגדיל את הסיכוי לילד מהר ויעברו מהר יותר לתרומת ביציות, ולעומתם אחרים שמאד חשוב להם שהביציות תהינה שלהם, שירצו לדעת שמיצו את כל האפשרויות וימשיכו בנסיונות גם כשהסיכוי להרות במחזור בודד אינו גדול. זה רק את יכולה להחליט. הייתי מציעה לך לבקש מהרופא שלך להעריך מה סיכוייך להרות במחזור בודד מביצית שלך ולפי זה להחליט. קחי בחשבון שהריון מתרומת ביציות נחשב הריון בטוח יותר מבחינת הסיכוי לסיבוכים ולמומים מולדים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת שלום

פרופ' שחר קול
    06/05/2009

הסיכוי ללידת חי (live birth ) בגילך הוא בערך 5% - 10% למחזור טיפול.
    ההחלטה האם זה מעט או הרבה היא אישית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו