דוקטור קול דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דוקטור קול דחוף
    telisi
    06/05/2009

אני אחרי החזרת מוקפאים 27.4 ובתאריך 4.5 התחיל לי דימום רגיל כמו וסת שגרתית באותו יום הפסקתי את התמיכה כי הרגשתי את כל התופעות הנלוות של וסת ושעדכנתי את הרופא הוא אמר לי להוסיף זריקות בבטו לאםטרופם לא הסכמתי כי לא הבנתי מה הטעם אם אני בוסת במשך 3ימים רצוף האם ההחלטה שלי היתה נכונה ? האם עדיין ישנו סיכוי שאני בהריון ? ומה זה אומר על הגוף שלי אם ישר לאחר כמה ימים התחלתי לדמם ? שוקלת להחזיר את העוברים (הקפואים) ללא תמיכה של תרופות אשמח לחוות דעתך בנושא בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור קול דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' שחר קול
    06/05/2009

יש לדעת את מלוא הפרטים לגבי הטיפול שניתן להכנת הרחם.
    עקרונית לא אמור להגיע דימום במחזור הפשרה.
    המילה תמיכה אינה מתאימה למחזור הפשרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור קול

telisi
    07/05/2009

מצטערת שלא הבנתי אותך השאלה שלי היתה האם כדאי לשקול החזרת עוברים על ביוץ טבעי ? והאם עוברים חלשים מעידים על החוסר קליטה שלהם אני אחרי בדיקת דם ויצא שלילי רציתילדעת לגבי טיפול לגבר בבעית זרע קראתי באינטרנט על מרפאת גת גורן (בטח שמעתה ) מה דעתך? למרות שבעלי אחרי ניתוח וריקוצלה אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    07/05/2009

ניתן לבצע מחזור הפשרה על ביוץ טיבעי, אם כי זה תהליך מייגע ומסורבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו