שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    שני
    09/05/2009

החודש זה החודש השישי שאני מטופלת בגונל ואוביטרל + IUI (בחודש הקודם היה הריון צעיר מאוד שלא החזיק ) ואני מרגישה מותשת. אני אמורה לעשות בדיקת דם בעוד שבועיים בערך ואני כבר לא מאמינה שהטיפול השישי יצליח, החודש פיתחתי פסימיות. מה גם שהחודש (בשונה לחודשי הטיפול הקודמים) מאד התנפחתי ועליתי 3 ק"ג (שזה המון עבורי כי אני רזה) אפילו שאני אכלתי כמו שאני אוכלת במשך שנים , ככה שזה בטוח לא קשור לאוכל. גירוי יתר אין לי על פי בדיקות הדם שעשיתי לאחר הביוץ. אני מוכרחה לציין שבשבוע האחרון אני בקושי אוכלת (גם ככה לא אכלתי הרבה) וירד ממני קילו (במאמץ רב מידי!), אבל בכלל לא רואים וכל המכנסיים עדיין מתפוצצות עלי עד כדי אי נוחות של ממש ותחושת מלאות ונפיחות, אוי הנפיחות הזו, הבלתי נסבלת ממש! התחושה היא כמו נפיחות בכל הגוף כמו בצקות קטנות שלכאורה לא מורגשות עד אשר אני מתלבשת ואז אני ממש נבהלת (שרוולי החולצה הקצרה השאירו לי אתמול סימן של הגומי על היד, ולא , החולצה לא קטנה!!!).
    החלטתי שזהו אני עושה הפסקה בטיפולים ,לא לוקחת שום הורמונים יותר עד שהנפיחות הזאת לא תרד ממני.
    אין לי גירוי יתר וייתכן והנפיחות נובעת כנראה מצבירת נוזלים (למרות שהיא נראית לי כמו שומן תת עורי שנדבק באופן מוזר שכזה, לא כמו השמנה רגילה ולכן גם קשה להוריד אותה).
    1) תוך כמה זמן אמורה לרדת ממני הנפיחות האיומה הזאת (אני מתכוונת לשוב לטיפולים אחרי שהנפיחות כולה תרד)?
    2) אני מרגישה מותשת מכל הטיפולים שעברתי, האכזבות כל חודש מעציבות אותי , המשקל עלה והדימוי העצמי שלי בעיני עצמי נפגע, וקצת איבדתי תקווה. גם תופעות הלוואי של ההורמונים התחילו להיות לי קשות מנשוא, ולכן אני רוצה להפסיק לחודשיים - שלשה. אני בת 38 . ואנחנו זוג לא מוסבר. האם חודשיים מנוחה מכל הטיפולים לקראת אגירת כוחות אפשריים במצב שלי? קשה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי שלום

פרופ' שחר קול
    09/05/2009

1. עודף הנוזלים ייעלם תוך שבועות ספורים.
    2. בהחלט כן! מציע לקחת "פסק זמן". לנוח מהטיפולים. לחזור לשיגרה. לאגור כוחות חדשים, ולטעון המצברים.
    בהצלחה.
    חיזקי ואימצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו