תוצאות אולטרסאונד + ב.דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטרסאונד + ב.דם
    אני
    10/05/2009

שלום,

ביום ה- 22 למחזור עשיתי צילום אולטרסאונד ונמצא גוף צהוב בשחלה ורירית לוטאלית.

ביום ה- 23 למחזור עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן:

mIU/L 327 PROLACTIN

nmol/L 30.4 PROGESTERONE

ביום ה- 15 למחזור עשיתי בדיקת ביוץ באמצעות ערכה ביתית והיו שני פסים זהים בצבעם, קיימנו יחסים באותו יום ויום למחרת.

מה הסיכוי להריון?

אשמח לקבל תשובה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות אולטרסאונד + ב.דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    10/05/2009

התזמון טוב. הסיכויים הם טובים - כ 15%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אני
    12/05/2009

קודם כל, תודה על התשובה המהירה.

שלשום, ב- 10/05, התחילו לי הכתמות דמיות בניגוב בלבד ואתמול גם קצת בתחתונית, אך עדיין אין זרימה ממש. הוסת שלי בד"כ חלשה, אך הפעם זה נראה לי חלש מהרגיל. יש לי מס' שאלות:

1. האם אכן מדובר בוסת, או שיש אפשרות לתחילת הריון?

2. מחר- 13/05 אני אמורה לעשות בדיקת דם הורמונלית שאני אמורה לעשות ביום 3-5 למחזור. במידה וההכתמות דמיות, אבל אין זרימת דם, האם אני יכולה להחשיב את זה כתחילת המחזור ואכן לבצע את הבדיקה מחר? אני פשוט לא רוצה לפספס את המועד המתאים.

3. האם יכול להיות שהדימום מועט כי הרירית לא עבה מספיק? באולטרסאונד ביום ה-22 למחזור ראו רירית לוטאלית. מהי רירית לוטאלית? האם היא בהכרח עבה מספיק כדי לקלוט הריון?

אשמח לתגובתך.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין משהו חשוב

דינדין
    12/05/2009

הבעיה היא שהדימום שלי תמיד חלש, יום אחד של זרימה חלשה של דם ואח"כ הכתמות. האם עדיין כדאי לעשות בדיקת דם מחר?
    האם העובדה שהזרימה שלי תמיד חלשה מעידה על בעיה ברירית הרחם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דינדין

ד''ר דוד ישי
    12/05/2009

אם כך תצטרכי לספור מהיום הזה. דימום כ"כ מועט יכול להעיד על בעיה ברירית הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו