מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות אולטרסאונד + ב.דםאני10/05/2009
שלום,
ביום ה- 22 למחזור עשיתי צילום אולטרסאונד ונמצא גוף צהוב בשחלה ורירית לוטאלית.
ביום ה- 23 למחזור עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן:
mIU/L 327 PROLACTIN
nmol/L 30.4 PROGESTERONE
ביום ה- 15 למחזור עשיתי בדיקת ביוץ באמצעות ערכה ביתית והיו שני פסים זהים בצבעם, קיימנו יחסים באותו יום ויום למחרת.
מה הסיכוי להריון?
אשמח לקבל תשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי10/05/2009התזמון טוב. הסיכויים הם טובים - כ 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני12/05/2009קודם כל, תודה על התשובה המהירה.
שלשום, ב- 10/05, התחילו לי הכתמות דמיות בניגוב בלבד ואתמול גם קצת בתחתונית, אך עדיין אין זרימה ממש. הוסת שלי בד"כ חלשה, אך הפעם זה נראה לי חלש מהרגיל. יש לי מס' שאלות:
1. האם אכן מדובר בוסת, או שיש אפשרות לתחילת הריון?
2. מחר- 13/05 אני אמורה לעשות בדיקת דם הורמונלית שאני אמורה לעשות ביום 3-5 למחזור. במידה וההכתמות דמיות, אבל אין זרימת דם, האם אני יכולה להחשיב את זה כתחילת המחזור ואכן לבצע את הבדיקה מחר? אני פשוט לא רוצה לפספס את המועד המתאים.
3. האם יכול להיות שהדימום מועט כי הרירית לא עבה מספיק? באולטרסאונד ביום ה-22 למחזור ראו רירית לוטאלית. מהי רירית לוטאלית? האם היא בהכרח עבה מספיק כדי לקלוט הריון?
אשמח לתגובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין משהו חשוב
דינדין12/05/2009הבעיה היא שהדימום שלי תמיד חלש, יום אחד של זרימה חלשה של דם ואח"כ הכתמות. האם עדיין כדאי לעשות בדיקת דם מחר?
האם העובדה שהזרימה שלי תמיד חלשה מעידה על בעיה ברירית הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דינדין
ד''ר דוד ישי12/05/2009אם כך תצטרכי לספור מהיום הזה. דימום כ"כ מועט יכול להעיד על בעיה ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)