בעיות פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיות פוריות
    טלי
    11/05/2009

שלום רב,
    אני ובעלי נשואים כשנה וחצי לקראת התחלת טיפול הזרעה (לבעלי יש תנועתיות נמוכה- כמות הזרע החיים נמוכה, ולי יש העדר ביוץ ).
    אני אמורה להתחיל טיפול באיקקלומין ביום החמישי של המחזור. המחזור שלי כל 35-37 יום. בחודש שעבר קיבלתי ב- 31.3.09 נכון להיום עוד לא קיבלתי מחזור עשיתי בדיקות דם . U.S וראו שיש התפתחות זקיקים כ-15 סמ וכיום זה יום ה-44 ללא קבלת מחזור יש לי כאבים בבטן התחתונה לסרוגין. לפני כחצי שנה הייתה לי את אותה הבעיה נתנו לי כדורים לקבלת מחזור ולאחר מכן המחזור הגיע כפי שצייני בהתחלה. רוצים לתת שוב פעם כדורים כדי שאני אקבל מחזור.
    הרופא שלי אמר שנעשה נסיון 1 של הזרעה ובמידה ולא יהיה בסדר נעבור לIVF

ברצוני לדעת מה הסיבה שהמחזור מתעכב ולמה הגוף נכנס למצב כזה ו העם זה גורם לשיבוש מבחינת הכדורים והן מבחינת לדעת מתי הביוץ.
    אני שוקלת לפנות לרופא ולשנות את התוכנית ישירות לIVF במקום לנסות הזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טלי

ד''ר דוד ישי
    11/05/2009

אני לא רואה סיבה לרוץ ישר ל IVF. אצל נשים עם מחזורים לא סדירים ואשר אינן מביצות , מקובל לתת כדורים לגרימת וסת , להתחיל את ספירת ימי המחזור מיום קבלת הוסת , ובהתאם להתחיל את הטיפול עם איקלומין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו