בבקשה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    צפיחית בדבש
    12/05/2009

מנסה כמעט שנה להכנס להריון. בת 30 עם ילד בן 3 (היום!) שנהרה באופן טיבעי בתקופה שאפילו לא ידעתי מתי אני מבייצת. הריון תקין. בעלי גם כן בן 30.
    מעולם לא עברתי הפלות, בריאה בד"כ ומתה לעוד ילד.
    ב3 החודשים האחרונים בודקת ביוץ עם ערכת ביוץ מה שמראה לי שהביוץ שלי מאוד סדיר עם סטייה ליום פה וליום שם.
    חודש אחרון לקחתי אקקלומין - אך ללא הועיל.
    הגעתי שוב לרופא נשים שהוא גם מומחה לפוריות. ברגע ששמע שהאאקלומין לא עזר אמר שצריכים עכשיו להתחיל בדיקות יותר מקיפות.
    בעלי לא רוצה לעשות בדיקת זרע וגם אני לא מתה להכריח אותו.
    אני חושבת שאחכה עוד קצת עם כל הבדיקות הפולשניות לפני אבל מצד שני למה? למה אני לא נכנסת להריון?
    בזמן האחרון אני חושבת שאולי זה פסכולוגי.
    אחרי הלידה עברתי תקופה מאוד קשה- שקלתי 90 ק"ג אחרי הלידה (הורדתי הכל) בעלי לא נגע בי ואף הודה שהוא לא נמשך אליי- ואולי הטראומה כל כך גדולה עד שאני לא מאפשרת לעצמי להכנס להריון?
    מה הסיכוי שתהיה לי בעיה ומדוע?
    מה הסיבות לעקרות מישנית ?
    אודה לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלי חיבוק ענקי ממני

טלטל
    12/05/2009

עצוב מאוד לשמוע שבעלך לא משתף פעולה. אני ממליצה לך לצאת לבית קפה ולשפוך את הלב
    מצטערת לשמוע שהוא לא נגע בך, איני מבינה אותו במקום לחבק לעודד ולעזור הוא בחר שלא לגעת בך?
    מחבקת אותך חזק חזק
    שיהיה בהצלחה!!!!
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צפיחית בדבש

ד''ר דוד ישי
    12/05/2009

אני לא רוצה להכנס לתוך הסבך של הבעיות הנפשיות , שלא ניתן להעריך את מדת השפעתן , אך אין לי ספק שיש להן השפעה. אבל אם את מאד רוצה הריון , הדבר הסביר ביותר לעשותו , בשלב הראשון , הוא בירור פוריות. הבירור כולל בדיקה הורמונלית לך ובדיקת זרע לבעלך. הבדיקה אינה חודרנית ואינה דורשת מאמץ מיוחד. אין טעם לטמון את הראש בחול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו