מיואשת ושבורה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת ושבורה
    חסויה
    12/05/2009

אני לאחר IVF שני שנכשל הרופא טוען לקחת פסק זמן ויש מצב בע"ה להריון טבעי אחרי הכישלונות
    יש לציין ששני הריונות לפני 8 שנים הם טבעי ורגילים מהי דעתך מה אחוז הצלחה טבעי
    האם יש טעם לנסות טבעי ?איך זה שהיו עוברים יפים הרגשתי קליטה ובסוף אין הריון מהי דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ושבורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    12/05/2009

הסיכוי להריון בטפולי IVF הוא כ 30% . אין שום סיבה להתיאש. אני לא יודע מה הסיבה שבגללה אתם עוברים טפול IVF. ולכן לא אוכל להגיד האם יש סיכוי להריון טבעי ומהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסויה
    13/05/2009

ד"ר הסיבה לIVF היא 5 שנים של נסיונות כושלים להיכנס להריון חיזוק ביוץ וזרע בינוני למרות שהרופא אומר שאפשר להיכנס להריון עם מצב זה אבל בהפריות שהיו הגעתי ל-7-8 ביציות בשאיבה ו-3 עוברים יפים בהפרייה ובכל זאת אין הריון מה דעתך ? האם אוכל להיכנס טבעי ?האם אני יוכל להגיע ליותר עוברים בהפרייה חדשה למה תמיד אני מגיעה ל -3 הפריות ולא יותר זה קשור לביציות לזרע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו