מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקקלמיןש13/05/2009
שלום לכולם,,,אני בת 33
אני התחלתי לקחת כדור איקקלמין (סיבוב שני)
אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 3 שנים, כל הבדיקות שלי ושל בעלי ב"ה יצאו תקינות
כרגע אני בשלב שאמורה לקבל את הווסת
לפני שהתחלתי לקחת את הכדורים הנ"ל הווסת שלי היתה סדירה כל 28 יום וביוץ גם קבוע
חודש שעבר שלקחתי את הכדורים הווסת שלי הגיעה ביום ה 29 והייתי בטוחה שייש הריון..אך בסוף קיבלתי
החודש אני נמצאת ביום 30 ועדיין לא קיבלתי, אני עדיין לא עשיתי בדיקה מכיון שכבר שלושה ימים אני מרגישה את כאבי המחזור, וכל רגע בטוחה שקבלתי ,,,אך עדיין לא
היום גם הכנסתי טמפון (סליחה על הפירוט( והיה לי כמו כתמים חומים כמו התחלה של מחזור שאוטטו צריך לצאת....
האם מישהי עברה את זה? אני ממש לא רוצה לעשות בדיקת הריון, מהקטע שלהתאכזב שוב....
ובנוסף עוד משהו...מהיום שהתחלתי לקחת את האקקלמין התחילו לי פצעים בפנים, נפיחות בבטן, ועלייה במשקל, וגלי חום
החודש ממש הרגשתי את כל התופעות הנ"ל האם כדאי לקחת עוד סיבוב של אקקלמין? הרופא שלי אמר לי שאפשר עד 3 חודשים,,אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול13/05/2009לדעתי, הטיפול עם איקקלומין אינו מתאים לאישה המבייצת באופן סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ש13/05/2009ראשית תודה על התגובה המהירה
אך אשמח אם תוכל לענות לי על שאלתי, אני כרגע ביום ה-31 עדיין לא קיבלתי
יש לי כאבי ווסת כבר מהיום ה-28
הווסת האחרונה שלי היתה 13-4
הכדור האחרון שלקחתי היה 19-4
בדדרכ אני מקבלת כל 28 חודש האחרון השתבש וקיבלתי ב-29
החודש אני כבר ב-31 ועדיין לא
אתמול היו לי הפרשות חומות מעט מאוד
אבל אני עם כאבים חזקים וזה לא מגיע...יכול להיות שהכדור משבש לי את המחזור
אני לא רוצה עדיין לעשות בדיקת הריון בכדי לא להתאכזב שוב..כמו תמיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2009איקקלומין נוטה לדחות את הביוץ, ולכן גם את בוא המחזור.
לכן מציע להמתין כשבוע. אם לא יגיע מחזור - בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ש15/05/2009טוב לצערי הרב קיבלתי את הווסת,,,אין הריון
אבל הפעם קיבלתי ב-32 יום שזה אף פעם לא קרה לי
קבוע יש לי 28 יום
חודש שעבר 29
והחודש 32
ולא רק שקיבלתי, החודש יש לי כאבים איומים ,,,מדוע זה קורה האם זה בגלל שאני לקחתי את האקללמין?
אשמח לתגובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה אני שוב
ש18/05/2009ד"ר תודה רבה על התשובות
טוב שוב הסתבכתי...לאחר איחור בווסת,קבלתי ביום חמישי שזה 32 יום, שבדרכ לפני שהתחלתי את הכדורים הייתי מקבלת קבוע כל 28 יום עם ביוץ מסודרם
ואז ביום ה-33 שזה יום שישי אחרון בערב הפסיק לי הווסת, דבר שמעולם לא קרה לי
וביום שבת עשיתי בדיקת הריון ויצא תשובה שלילית
עד היום אני ללא וסת
הייתי אמורה להתחיל סבב שלישי ביום שבת האחרונה, אך לא התחלתי והעדפתי לוותר על זה
ולהקשיב להמלצתך
אין לי מושג מה קורה לי בגוף בעקבות האיקקלמין, וכרגע אני לא יודעת מה השתבש לי
מה לדעתך אני אמורה לעשות?
האם יופיע לי המחזור שנית?
והאם יופיע לי ביוץ בעקבות זה שהיה לי ווסת רק יום אחד
שוב לקחתי איקקלמין במשך כחודשיים
ולפני כן הכל היה סדיר
יכול להיות שנהייה לי נזק בגוף? אשמח לתשובותתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ש18/05/2009
טוב זה אני שוב ש
18.05.09 09:43
ד"ר תודה רבה על התשובות
טוב שוב הסתבכתי...לאחר איחור בווסת,קבלתי ביום חמישי שזה 32 יום, שבדרכ לפני שהתחלתי את הכדורים הייתי מקבלת קבוע כל 28 יום עם ביוץ מסודרם
ואז ביום ה-33 שזה יום שישי אחרון בערב הפסיק לי הווסת, דבר שמעולם לא קרה לי
וביום שבת עשיתי בדיקת הריון ויצא תשובה שלילית
עד היום אני ללא וסת
הייתי אמורה להתחיל סבב שלישי ביום שבת האחרונה, אך לא התחלתי והעדפתי לוותר על זה
ולהקשיב להמלצתך
אין לי מושג מה קורה לי בגוף בעקבות האיקקלמין, וכרגע אני לא יודעת מה השתבש לי
מה לדעתך אני אמורה לעשות?
האם יופיע לי המחזור שנית?
והאם יופיע לי ביוץ בעקבות זה שהיה לי ווסת רק יום אחד
שוב לקחתי איקקלמין במשך כחודשיים
ולפני כן הכל היה סדיר
יכול להיות שנהייה לי נזק בגוף? אשמח לתשובותתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלתי
ש18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מאיקקלומין
מעיין14/05/2009שלום,
גם לי התחילו הרבה פצעים בפנים, גלי חום (קלים) וקצת נפיחות בבטן.
האם זה באמת כתוצאה מהאיקקלומין? האם יש משהו שניתן לעשות כדי להמנע מהתופעות האלו?
תודה מראש,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/05/2009התופעות יחלפו עם התפוגגות השפעת התרופה.
מציע לא להמשיך בטיפול עם איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב אני,,,
ש16/05/2009שבת שלום לכולם, אז כתבתי לכם שאני מחכה לווסת ושייש לי איחור ובסופו של דבר קיבלתי ביום חמישי אחרון (שזה יצא 32 יום)
והיו לי כאבים איומים
היום יום שישי, היה לי דימום רגיל ובערב הפסיק לי הדימום ממש
ממש התחבושת היתה נקייה
אין לי מושג מה קורה אצלי בגוף אני ממש מבולבלת
אני אמורה להתחיל מחר סבב שלישי של אקללמין,,,אבל לא נראה לי שאני אקח
לפני שהתחלתי עם הכדורים הנ"ל הווסת שלי היתה סדירה כל 28 כמו שעון
וגם כך הביוץ
ולפני חודשים התחלתי עם הכדורים והם משבשבים לי את המערכת בגוף
מדוע הפסיק לי המחזור, אני כרגע לא רוצה להלחץ
ומקווה שהוא יחזור,,האם אני צריכה לדאוג...בבקשה אשמח לקבל תגובה מהירה(דרך אגב אני לא גרה בישראל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009אין מקום לדאגה.
אם יש ביוץ ספונטאני, מציע לא להמשיך על בסיס איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)