מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת פרוטוקול חדש- IVFאמא16/05/2009
אני אמורה להתחיל פרוטוקול חדש ביום הראשון לוסת (עם דקא).
היום יש לי מעט מאוד הפרשות חומות (רק בזמן ניגוב וגם בקושי)- סליחה על התיאור.
האם להתחיל היום את הטיפול או לחכות שממש יהיה וסת (מחר)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול16/05/2009מציע בדיקת דם מחר, והחלטה על התחלת טיפול לפי התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי וסת, עדיין לחכות למחר?
אמא16/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009איני נוהג להתחיל בטיפול בדקפפטיל בלי וידוא המצב ההורמונאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אני לא יודעת מה לעש
אמא16/05/2009מצד אחד לא רוצה להפסיד את היום הראשון לוסת... האם ניתן להתחיל גם ביום השני של הוסת פרוטוקול שמיועד ליום הראשון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009תלוי בסוג הפרוטוקול. האם FLARE?
האם DOWN REGULATION?
קשה מאוד לייעץ בלי לדעת את מלוא הפרטים.
יתכן ועדיף לבצע בדיוק מה שהרופא אמר לך לעשות, אם אין אפשרות לשאול אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים-לאחר אי הצלחת טריים
אמא מצפה19/05/2009כל החזרת עוברים נקלטה ברחמי, הראשונה הובילה להולדת בני הבכור והשניה והשלישית לשתי הפלות בשבועות 8 ו 7 . הפעם עשיתי הסרת מחיצה -אני לאחר ניתוח קיסרי לפני 3 שנים- וטיפול ivf שלב החזרת הטריים... לא הצליח. היום אני כבר בת 37. חוששת מאוד מהחזרת העוברים הקפואים- יש רק 4- 2 מבחנות כששניים מהם מתוארים כ aa אבל גם השניים שהוחזרו היו כאלה...האם הניתוח להסרת המחיצה יכול ליצור שינוי מטבולי- בחלבוני הרירית ובכך ביכולתה להפיק-לפתח השרשה? הסרתי את המחיצה בכדי לא להפיל, ע"א שהיא היתה רק 25% בחלל הרחם. הרירית התעבתה יפה, היו פחות ביציות מטיפולי הקודמים- ובכ"ז 14 ביציות 11 בשלות מתוכן 6 עוברים . מתוך 8 הפריות. האם נתון זה מעיד על גילי ה"זקן" או אני סתם פסימית יום אחרי בתא שלילית? האם עלי לבקש תמיכה נוספת לקראת ההחזרה? הרופא נתן לי לקחת 5 מ"ג חומצה פולית. האם יכול ליור נזק לאורך זמן? נוטלת אותה כבר חודש וחצי.
הרבה הרבה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)