לקראת פרוטוקול חדש- IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת פרוטוקול חדש- IVF
    אמא
    16/05/2009

אני אמורה להתחיל פרוטוקול חדש ביום הראשון לוסת (עם דקא).
    היום יש לי מעט מאוד הפרשות חומות (רק בזמן ניגוב וגם בקושי)- סליחה על התיאור.
    האם להתחיל היום את הטיפול או לחכות שממש יהיה וסת (מחר)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת פרוטוקול חדש- IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול

פרופ' שחר קול
    16/05/2009

מציע בדיקת דם מחר, והחלטה על התחלת טיפול לפי התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי וסת, עדיין לחכות למחר?

אמא
    16/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    16/05/2009

איני נוהג להתחיל בטיפול בדקפפטיל בלי וידוא המצב ההורמונאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, אני לא יודעת מה לעש

אמא
    16/05/2009

מצד אחד לא רוצה להפסיד את היום הראשון לוסת... האם ניתן להתחיל גם ביום השני של הוסת פרוטוקול שמיועד ליום הראשון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    16/05/2009

תלוי בסוג הפרוטוקול. האם FLARE?
    האם DOWN REGULATION?
    קשה מאוד לייעץ בלי לדעת את מלוא הפרטים.
    יתכן ועדיף לבצע בדיוק מה שהרופא אמר לך לעשות, אם אין אפשרות לשאול אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים-לאחר אי הצלחת טריים

אמא מצפה
    19/05/2009

כל החזרת עוברים נקלטה ברחמי, הראשונה הובילה להולדת בני הבכור והשניה והשלישית לשתי הפלות בשבועות 8 ו 7 . הפעם עשיתי הסרת מחיצה -אני לאחר ניתוח קיסרי לפני 3 שנים- וטיפול ivf שלב החזרת הטריים... לא הצליח. היום אני כבר בת 37. חוששת מאוד מהחזרת העוברים הקפואים- יש רק 4- 2 מבחנות כששניים מהם מתוארים כ aa אבל גם השניים שהוחזרו היו כאלה...האם הניתוח להסרת המחיצה יכול ליצור שינוי מטבולי- בחלבוני הרירית ובכך ביכולתה להפיק-לפתח השרשה? הסרתי את המחיצה בכדי לא להפיל, ע"א שהיא היתה רק 25% בחלל הרחם. הרירית התעבתה יפה, היו פחות ביציות מטיפולי הקודמים- ובכ"ז 14 ביציות 11 בשלות מתוכן 6 עוברים . מתוך 8 הפריות. האם נתון זה מעיד על גילי ה"זקן" או אני סתם פסימית יום אחרי בתא שלילית? האם עלי לבקש תמיכה נוספת לקראת ההחזרה? הרופא נתן לי לקחת 5 מ"ג חומצה פולית. האם יכול ליור נזק לאורך זמן? נוטלת אותה כבר חודש וחצי.
    הרבה הרבה תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו