מחזור לאחר הפריה - דחוף!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר הפריה - דחוף!!
    בתאל
    17/05/2009

היום ה35 למחזור סוף כל סוף קיבלתי.. לאחר שאיבה לא מוצלחת טיפול הורמונלי, לא הייתה החזרה , המתנו למחזור כדי להתחיל מחזור טיפולי נוסף.
    בינתיים כשבוע וחצי לפני המחזור מקבלת כל יום 0.1 דקפפטיל, כאמור קיבלתי מחזור עם כאבי בטן אבל דימום חלש ביותר, יותר מוגדר כהפרשה דמית מאשר מחזור ועוד מחזור שהגיע לאחר 35 יום,
    אני מבינה שהטיפול ההורמונלי אולי הדקא עשויים להשפיע, אבל תופעה כזו מעולם לא קרתה לי!
    אני מודאגת בפרט שאמורה לעשות ביום ה4 למחזור בדיקות דם ולא יודעת כלל כיצד להתייחס/לחשב לאור המחזור המשונה.
    הריון אפשר לשלול עברתי בדיקת דם שלשום.
    קבעתי תור לרופא מחר אבל בינתיים אני בסימן שאלה גדול אנא עיזרו לי..תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר הפריה - דחוף!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר הפריה - דחוף!!

ד''ר יעקב לברון
    17/05/2009

תעשי את בדיקת הדם וגם אולטראסאונד של עובי הרירית אם הדימום לא יתגבר ולפי זה הרופא שלך ידע.
    דר' לברון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בתאל
    17/05/2009

הבדיקות שאני אמורה לעשות מחר הן: פרוגסטרון, e2'lh urgent' אלה הן בדיקות שאני מבצעת לפני הפריה , האם במקרה הזה הן מספקות כדי לראות תמונת מצב או שנדרשות בדיקות דם נוספות? ואודה לכם אם תגידו לי ממה זה נובע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

בתאל
    17/05/2009

בבקשה תשובה זה חשוב מחר אני אמורה לעשות בדיקות דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור שחר קול אפשר בבקשה תשובה..

בתאל
    18/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו