דימום שבוע רביעי +

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום שבוע רביעי +
    אורלי
    17/08/2007

ביום ראשון האחרון הייתי בשבוע רביעי בדיוק מהמחזור האחרון והבטא הצביעה על הריון תקין, אתמול היה לי דימום קל שהתחזק היום בבוקר עם קרישי דם או רירית מלווים בכאבי בטן, האם אני צריכה לשכוח מההריון במחזור הזה, האם בדיקת הריון ביתית לא תוכל להעיד היום על כלום, מרגישה חסרת אונים כי מפראת הפוריות שלי סגורה וקופ"ח לא עובדת וזה הריון ראשון אחרי 10 חודשי ניסיונות בהזרעות איקקלומין וגונאל ופוחדת שעד יום א לא ישארו סימנים למה גרם להפלה או אי ההשתרשות, מה עלי לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שבוע רביעי +

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירלי היקרה:

פרופ' שחר קול
    17/08/2007

המצוקה והתסכול מובנים. עם זאת יש לזכור כי בדיקת הבטא הראשונה מוכיחה שמתחיל הריון, אך לא אומרת דבר לגבי עתידו. אין ספק שהיתה השתרשות, שכן זה המקור לבטא.
    אם אומנם מדובר בהפלה (בכלל לא בטוח) הרי אין בדיקה שניתן לבצע היום שתתן תשובה מדוע זה קרה. לצערנו, הפלות הן מאורע שכיח. לרוב, כי העובר הנוצר אינו תקין, וזו דרכו של הטבע למנוע השמך הריון לא תקין.
    מציע לעקוב אחר רמת הבטא בדם, ולפעול לפי הוראות הרופא שלך. בסוף השבוע אין הרבה מה לעשות אלא אם מופיע דימום חזק, כאבי בטן קשים, ונטיה להתעלפות - סימנים היכולים להצביע על הריון חוץ רחמי.
    לרוב הפלות מאוד מוקדמות חולפות ללא צורך בהתערבות נוספת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

אורלי
    18/08/2007

ראשית תודה על תשובתך,
    לדעתך אפשר להתחיל ביום שני מחזור טיפולים חדש עם גונאל או שעדיף לחכות חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    20/08/2007

עדיף להמתין חודש, ולהתחיל טיפול מיד לאחר מחזור רגיל, שאינו תחת שיבוש של הריון לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו