פחד מילדה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פחד מילדה
    ערן
    18/05/2009

שלום אני בת27 3 שנים מנסה . החודש עושה הפריה חוץ גופית פעם ראשונה אחרי 3 הזרעות אין סיבה מוסברת לבעיית פוריות הכל תקין . שי לי גם בעייה שאולי היא משפיעה עלי אני חוששת מלידה רגילה אני רוצה לעשות ניתוח קיסרי בכל מחיר אני מאוד מפחדת ולא רוצה לעשות לידה רגילה בשום אופן . אני חושבת שבגלל הפחד שלי אני לא נכנסת להריון שאלתי את הרופא פוריות והוא אמר לי שבי"ח בילינסון לא עושים מה שאישה בהריון רוצה הם עושים לידות רגילות רק אם יש סיכון אז עושים קיסרי . אני רוצה לדעת לפני שאני יהיה בהריון אם אני יכולה לעשות או לקבל אישור מיוחד לעשות ניתוח קיסרי ? אני נורא מפחדת מלידה רגילה ולא רואה את עצמי עושה את זה בשום אופן לא. אני גם מוכנה לשלם באופן פרטי . אני רוצה לדעת שתיהיה לי אפשרות לעשות ניתוח קיסרי בטוח כי אני יהיה בדיכאון בטוח אני יודעת . אני יודעת מה אני מסוגלת לעבור ומה לא ואת זה לא. רוצה לדעת מה האפשרויות שלי ? בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד

פרופ' שחר קול
    19/05/2009

יש בתי חולים המאפשרים לידה קיסרית על בסיס בקשת האישה, ללא בעיה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו