התייעצות לקראת החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות לקראת החזרה
    לחוצה
    19/05/2009

בוקר טוב,אחרי שאיבה אתמול בה נשאבו 33 ביציות ישבתי לשיחה עם האחיות שהמליצו לא לבצע החזרה עקב גירוי יתר,
    כפי שאני מבינה ישנם רופאים שדווקא תומכים ואומרים שזה מעלה את הסיכוי להריון,איני יודעת מה להחליט מאחר שזה נורא מאכזב לעבור את הכל ולא להגיע להחזרה של עוברים טריים,מה עמדתכם האם יהייה נורא אם בכל זאת אחליט לבצע החזרה?האם כדאי לי לקחת רופא באופן פרטי שיבצע את ההחזרה לאור הסיכונים?ואיך מחליטים כמה עוברים להחזיר אני מבינה שההחלטה היא שלי ושל בעלי כיצד עלינו להחליט?אני בת 27 עם ילדה בת 5 וחצי מהריון ספונטני מאז מנסים ללא הצלחה וזו ההפריה הראשונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לקראת החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירה שלום

פרופ' שחר קול
    19/05/2009

הבטיחות שלך קודמת לכל.
    עדיף להקפיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לקראת החזרה

ד''ר יעקב לברון
    19/05/2009

חסרים עוד הרבה נתונים על מנת להחליט. את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. בואי לא נשכח שזה לא טיפול להצלת חיים. את והרופא שלך צריכים להחליט על מידת הסיכון שאת רוצה לקחת.
    דר' לברון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו