IVF - פניה לבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF - פניה לבנות
    rony41
    19/05/2009

שלום לכן, אני צריכה עידוד לכן פונה אליכן....אשמח לשמוע מנסיונכן לגבי כניסה להריון ב-IVF בגילאים גבוהים (41 פלוס). אני בת 41.5 ללא בעיות, פרט לגיל, אחרי 2 שאיבות שהניבו המון ביציות (31 ביחד) ואחוז גבוה של הפריות והיבול הנ"ל הספיק לי ל-5 החזרות (יש לי גם לשישית - שלא אצטרך...) אבל הגיל ממשיך להתקדם ואני לא יודעת עוד כמה זמן אוכל להמשיך בטיפולים ולא לקבל תוצאות כלל (אפילו לא השרשה אחת - כמעט שנתיים מנסה, חצי שנה מזה ב-IVF).
    אשמח לשמוע ממישהי בגילי שעברה את התהליך והצליחה וגם ממי שעדיין מנסה.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF - פניה לבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רוני

חסוי
    20/05/2009

בוקר טוב רוני

ראשית יפה על "היבול" שלך, במיוחד שיש לך עוברים להחזרה.
    יש לי חברה טובה בת 45 לפני שנה ילדה תאומות בהפריה, עברה לא מעט טיפולים עד שהגיעה להריון (רופא תמיד אמר לה ללכת לתרומת ביצית ), אבל היא לא הרפתה , והנס הגיע.

אני בת 42.5, שנתיים בהפריות כל שאיבה יש לי כ- 10-14 ביציות, וכ- 6 עוברים רק שאצלי העוברים "לא יפים", ואין לי עוברים מוקפאים ,למרות שכל פעם שיש כישלון מעט נשברת אבל אוספת את השברים וממשיכה לה.

ב"ה אם הרבה התמדה ואמונה זה יקרה לך, אל תתיאשי צריך הרבה הרבה סבלנות.

המון בהצלחה, ושולחת לך הרבה חיבוקים (כולנו צריכים זאת )

גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד

rony41
    20/05/2009

הי גלית,

מודה לך מאד על מילות העידוד והחיבוקים. לפעמים קשה להמשיך הלאה להפרייה הבאה אבל אני יודעת שצריך כאן הרבה אורך רוח וכוח. גם אני מאחלת לך שתצליחי מהר!! תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו