הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    אלה
    20/05/2009

אני בת 34 עם הריונות ספוטנים עד היום.ברוך ההחלטנו אני ובעלי לעשות טיפול הזרעה והששבחה וגם הפרדת זרע כדי להגביר את הסיכוי לבן זכר.רציתי לשאןל היום אני ביום ה2 למחזור מתי אני צריכה להתחיל.ואיפה אפשר לעשות זאת.כי כשפניתי למכון בשם שיפרה אמרו לי לפנות לרופא בתל אביב ואחכ לפנות לאולטרסנד כל פעם בפתח תקוה ולבסוף להזרעה בבני ברק כל זה יוצא לי סחבת וכלום לא במקום אחד ....איפה אפשר לעשות הכל במקום אחד ללא התרוצציות ..אני ביום ה2 למחזור ובטח כבר צריכה לחשוב איפה להתחיל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ענו לשאלתי............

ליאת
    20/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך

טלטל
    20/05/2009

לקבוע תור לרופא פוריות במקום מגורייך
    הוא יפנה אותך
    אל תדאגי בהתחלה זה "מסובך" אבל אחכ זה עובר מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

ד''ר יעקב לברון
    20/05/2009

אני לא ממליץ לך לעשות זאת כיוון שמדובר בשרלטנות. הדרך היחידה כיום בה ניתן לבחור את מין העובר היא ע"י הפריה חוץ גופית ואבחון גנטי טרום הריוני.
    דר' לברון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו