שק הריון ללא עובר. בבקשה תשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שק הריון ללא עובר. בבקשה תשובה
    מירב
    20/05/2009

החזרה ב-25.04:
    בתאריך 14.05 בטא 1310, בתאריך 17.05 בטא 2320. היום 20.05 אני בשבוע 4+5 ימים. עברתי US ונראה שק הריון ללא עובר. המלצת הרופאה לעשות גרידה. השאלות שלי הם:
    1. האם כדאי לבצע שוב אולטרסאונד ובדיקת בטא ביום ראשון הקרוב? האם יש סיכוי שמשהו ישתנה?
    2. למה לא מחכים שהגוף יפיל מעצמו את שק ההריון?חייבים לעבור גרידה?
    אודה לתשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    20/05/2009

כדאי לחזור שוב על האולטרסאונד. רמת הבטא לא תורמת.
    אפשר לחכות , אבל אז אפשר שיהיה דימום חזק ושהרחם לא יתרוקן לגמרי ותצטרכי לעבור גרידה בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

עדי
    20/05/2009

עברתי את אותו הדבר אבל אני עשיתי אולטראסאונד ראשון בשבוע 6 וארבעה ימים כשבו אמור להיות בוודאות כבר עובר ודופק ולא היה אבל בכל מקרה גם הרופא אמר לי וגם אני רציתי לחכות שבוע ליתר בטחון ולעשות אולטראסאונד נוסף כך שממה שאני יודעת וממה שקראתי והרבה באינטרנט, בשבוע 5 וכמה ימים לא צריך להיות עדיין עובר אלא רק שק הריון. מציעה לך לחכות לפחות עוד שבוע ולעשות שוב אולטראסאונד, גרידה תמיד אפשר לעשות...
    מחזיקה לך אצבעות שיהיה עובר ודופק וגם אם לא תהיי חזקה הכל עובר ומהר (מנסיון) ותוכלי לנסות שוב... אני פה מידי פעם אם תרצי לשאול משהו, בשמחה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

תותית
    21/05/2009

היי
    כמוך גם אני עברתי את אותו הדבר בשבוע 6 ראו רק שק הריון ולאחר גם שק חלמון אך כבר אז הרופא אמר שזה לא ניראה טוב ואכן לא ניצפה דופק בעצתו של הרופא שלי עשיתי א.ס. אצל רופא אחר עם מכשיר א.ס. יותר מתקדם אך ללא הועיל ובסוף לאחר הרבה א.ס. על מנת להיות בטוחים החלטנו לקבל ציטוטק להורדת התוכן הרחמי
    מציעה לך להמתין עוד שבוע ולחזור על ב' א.ס. ולהיות בטוחים אפילו לכי לעוד רופא

והעיקר אל תוותרי
    בהצלחה :-))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו