איחור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור
    הללויה
    20/05/2009

שלום ד"ר,
    אני מקבלת מידי 26-27 יום בדרך כלל. כשקיבלתי איקקלומין המחזור הגיע סדיר, אך נאמר לי כי יש לי ציסטות כתוצאה מהטיפול. ולכן לא עשינו הזרעה, ובמחזור שלאחר מכן (אחרי חודשיים מהאיקקלומין) לא קיבלתי. ביום ה-31 הרופא נתן לי תרופה לגרימת מחזור ותוך עשרה ימים קיבלתי.
    תופעה דומה מתרחשת החודש. לקחתי לפני חודש וחצי גונל 150, ההזרעה היתה תוך 9 ימים, המחזור הגיע תוך 22 יום. היו ציסטות, לא עשינו הזרעה. והחודש אני כבר ביום ה-28 אבל הוא בושש לבוא (ואיני בהריון).
    אני מתלבטת אם גם הפעם אקח את הכדור הזה או אחכה עד לבוא המחזור מאליו, כי שמעתי שעדיף לתת לגוף להרגע ולקבל את המחזור בקצב שלו.
    מה אתה מציע? האם באמת בריא יותר להמתין ולא להכניס עוד תרופה? ואם כן כמה זמן להמתין?

תודה רבה רבה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    22/05/2009

אם האיחור נובע מחוסר ביוץ , הדימום יופיע גם ללא טיפול אבל הוא עלול להיות חזק וארוך . עדיף לכן לקחת את התרופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו