התיעצות נוספת לטיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התיעצות נוספת לטיפול
    אורלי
    18/08/2007

אני בת 32 אחרי 10 חודשים של ניסיונות להרות באופן טבעי פניתי למרפאת פוריות
    בבדיקות שנערכו לי עלה כי הFSH שלי גבוה 13 והסיבה לחוסר פוריות לא ברורה, לאחר התעקשות מצידנו נערכה שוב בדיקת FSH שהעלתה רמה של 8 הרופא גורס כי ההתיחסות שלו היא לבדיקה הגבוהה ביותר מפני שההורמונים משתנים ולפי הערכים שיש לי חשוב להאיץ את התהליכים
    אחרי הזרעות ללא כל טיפול ושני מחזורי איקקלומין הוא המליץ על שני טיפולים בלבד של גונאל אף מעבר למחזורים של IVF
    בטיפול הראשון של גונאל הושג הריון כימי שהסתיים בשבוע הרביעי
    בהתחשב שיש לי ביוץ תקין על כל תהליכיו הרי שהגונאל רק מגדיל את מספר הביציות להפרייה,
    1) האם יש לראות בהצלחה בעצם השגת הריון גם אם זה הסתיים בהפלה כי הטיפול בגונאל הוא יעיל עבורי או שמא ההפרייה היא עניין של מזל אקראי (בים של הסטטיסטיקות שכל הזמן מדברים עליהם בתהליכי ההפריה)
    2) והאם לאור ההפלה האם כדאי לכפות על הטבע והגוף הפריה מלאכותית
    חשוב לציין כי בעלי ואני חלוקים בדעות אני נוטה להצעת הרופא למרות החששות הרבים שיש לי לגבי התהליך בעוד בעלי מתנגד בעיקר בגלל החשש להריון מרובה עוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות נוספת לטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירלי

ד''ר דוד ישי
    18/08/2007

ה FSH הגבוה מעט שהיה לך מטריד משהו ואני מבין את השיקול של הרופא שלך. בהחלט מעודד שהיה הריון גם אם הוא היה כימי בלבד. אני לא יודע למה את מתכונת כאשר את אומרת הפריה מלאכותית. בגדול, לאור ה FSH הגבוה מעט אני בעד שתמשיכי בטיפולים ולא תיסוגי לאחור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו