מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות נוספת לטיפולאורלי18/08/2007
אני בת 32 אחרי 10 חודשים של ניסיונות להרות באופן טבעי פניתי למרפאת פוריות
בבדיקות שנערכו לי עלה כי הFSH שלי גבוה 13 והסיבה לחוסר פוריות לא ברורה, לאחר התעקשות מצידנו נערכה שוב בדיקת FSH שהעלתה רמה של 8 הרופא גורס כי ההתיחסות שלו היא לבדיקה הגבוהה ביותר מפני שההורמונים משתנים ולפי הערכים שיש לי חשוב להאיץ את התהליכים
אחרי הזרעות ללא כל טיפול ושני מחזורי איקקלומין הוא המליץ על שני טיפולים בלבד של גונאל אף מעבר למחזורים של IVF
בטיפול הראשון של גונאל הושג הריון כימי שהסתיים בשבוע הרביעי
בהתחשב שיש לי ביוץ תקין על כל תהליכיו הרי שהגונאל רק מגדיל את מספר הביציות להפרייה,
1) האם יש לראות בהצלחה בעצם השגת הריון גם אם זה הסתיים בהפלה כי הטיפול בגונאל הוא יעיל עבורי או שמא ההפרייה היא עניין של מזל אקראי (בים של הסטטיסטיקות שכל הזמן מדברים עליהם בתהליכי ההפריה)
2) והאם לאור ההפלה האם כדאי לכפות על הטבע והגוף הפריה מלאכותית
חשוב לציין כי בעלי ואני חלוקים בדעות אני נוטה להצעת הרופא למרות החששות הרבים שיש לי לגבי התהליך בעוד בעלי מתנגד בעיקר בגלל החשש להריון מרובה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירלי
ד''ר דוד ישי18/08/2007ה FSH הגבוה מעט שהיה לך מטריד משהו ואני מבין את השיקול של הרופא שלך. בהחלט מעודד שהיה הריון גם אם הוא היה כימי בלבד. אני לא יודע למה את מתכונת כאשר את אומרת הפריה מלאכותית. בגדול, לאור ה FSH הגבוה מעט אני בעד שתמשיכי בטיפולים ולא תיסוגי לאחור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)