חזרה לטיפולים אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חזרה לטיפולים אחרי גרידה
    לימור
    21/05/2009

שלום רב,

עברתי היום גרידה בשבוע 6 להריוני אחרי שנצפה שההריון לא תקין.

כמה זמן צריך לחכות עד לחזרה לטיפולי IVF - החזרת עוברים?
    ושאלה נוספת - בדו"ח רשום ששלחו דגימה להיסטולוגיה - לשם מה? האם הוצאות יכולות ללמד משהו מה לא היה תקין?

תודה מראש
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לטיפולים אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידה

גל
    22/05/2009

שלום
    אני גם עברתי גרידה בשבוע 7 - שולחים דגימה להיסטולוגיה כדבר שגרתי בשביל לוודא שהכל בסדר.
    אני התעקשתי להמשיך מיד אח"כ בIVF כי הייתי קצת חסרת סבלנות- מה שהיום בדיעבד התברר כטעות, היה עדיף אם הייתי נותנת לגוף יותר זמן מנוחה - כלומר לתת לווסת להסתדר ולרחם לעבור לפחות 2 מחזורים טבעיים לפני המשך טיפול.
    הטיפול שעשיתי אחרי הגרידה נכשל ועכשיו רק אני מבינה שהיה מיועד לכישלון מההתחלה מכיוון שהרחם לא הגיע לעובי אידיאלי, במחזור החזרת קפואים אח"כ גם לא התעבה לי הרחם למרות תמיכת ההורמונים ומחזור אח"כ -החזרה על מחזור טיבעי גם כן אותו דבר, כל זאת עם ווסת ממש דלילה.
    בשבוע הבא אעבור היסטרוסקופיה לברר אם מדובר בהידבקויות ברחם.

עצתי: למרות שזה קשה, ומי כמוני יודעת, תני לגוף לנוח ולהתחזק ולחזור למחזורים נורמליים.
    אני הייתי חסרת סבלנות ואני משלמת על כך היום!! היה עדיף לחכות, לנוח והיום להיות במצב טוב יותר.

מה שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גל!

לימור
    22/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימור

ד''ר דוד ישי
    22/05/2009

רצוי להמתין לפחות עד קבלת הוסת , כ 5 שבועות מהגרידה. עדיף אפילו חודש נוסף.
    שליחת החומר לפתןלוגיה היא שגרתית. הסיכוי שיתקבל הסבר להפלה קלוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו