מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרה לטיפולים אחרי גרידהלימור21/05/2009
שלום רב,
עברתי היום גרידה בשבוע 6 להריוני אחרי שנצפה שההריון לא תקין.
כמה זמן צריך לחכות עד לחזרה לטיפולי IVF - החזרת עוברים?
ושאלה נוספת - בדו"ח רשום ששלחו דגימה להיסטולוגיה - לשם מה? האם הוצאות יכולות ללמד משהו מה לא היה תקין?
תודה מראש
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה
גל22/05/2009שלום
אני גם עברתי גרידה בשבוע 7 - שולחים דגימה להיסטולוגיה כדבר שגרתי בשביל לוודא שהכל בסדר.
אני התעקשתי להמשיך מיד אח"כ בIVF כי הייתי קצת חסרת סבלנות- מה שהיום בדיעבד התברר כטעות, היה עדיף אם הייתי נותנת לגוף יותר זמן מנוחה - כלומר לתת לווסת להסתדר ולרחם לעבור לפחות 2 מחזורים טבעיים לפני המשך טיפול.
הטיפול שעשיתי אחרי הגרידה נכשל ועכשיו רק אני מבינה שהיה מיועד לכישלון מההתחלה מכיוון שהרחם לא הגיע לעובי אידיאלי, במחזור החזרת קפואים אח"כ גם לא התעבה לי הרחם למרות תמיכת ההורמונים ומחזור אח"כ -החזרה על מחזור טיבעי גם כן אותו דבר, כל זאת עם ווסת ממש דלילה.
בשבוע הבא אעבור היסטרוסקופיה לברר אם מדובר בהידבקויות ברחם.
עצתי: למרות שזה קשה, ומי כמוני יודעת, תני לגוף לנוח ולהתחזק ולחזור למחזורים נורמליים.
אני הייתי חסרת סבלנות ואני משלמת על כך היום!! היה עדיף לחכות, לנוח והיום להיות במצב טוב יותר.
מה שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גל!
לימור22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי22/05/2009רצוי להמתין לפחות עד קבלת הוסת , כ 5 שבועות מהגרידה. עדיף אפילו חודש נוסף.
שליחת החומר לפתןלוגיה היא שגרתית. הסיכוי שיתקבל הסבר להפלה קלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)