אוטרוגסטן ופרוגינובה לאחר החזרת עוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן ופרוגינובה לאחר החזרת עוב
    עלמה
    22/05/2009

שלום
    ביצעתי החזרת עוברים לפני 12 ימים (11/5/09( . אני לוקחת כדורי פרוגינובה ונרות אוטרוגסון 3 פעמים ביום. ביום א' 25/5 אני אמורה לעשות בדיקת הריון כדי לדעת אם ההריון נקלט.יש אטרוגסטן שיספיק רק עד שבת בצהריים 23/5 ולא אוכל להשיג מרשם עד יום ב' 25/5 שאלתי היא עד כמה זה קריטי לתהליך שימור ההריון ,במידה ובאמת נקלטתי, אם יצא שלא לקחתי אטרוגסטן במך יומיים.
    ושאלה נוספת: האם להמשיך לקחת את הפרוגינובה גם אם אני מפסיקה עם האטרוגסטן-אני לא יודעת איך שתי התרופות משפיעות אחת על השנייה....

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עלמה

ד''ר דוד ישי
    22/05/2009

בכל מקרה , אל תפסיקי את האוטרוגסטן. אין מצב שלא תוכלי להשיג אסטרוגן ביום ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

עלמה
    22/05/2009

ואת הפרוגינובה להמשיך בכל מקרה?
    עד כמה זה קריטי אם אני לא אקח את האטרוגסטן במשך יומיים?
    האם ידוע לך אם ניתן להשיג מרשם בשבת באופן יוצא דופן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עלמה

ד''ר דוד ישי
    23/05/2009

רצוי שתקחי את שתי התרופות. אני לא יודע היכן את גרה ובאיזה קופה את. תמצאי את הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו