החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    rony41
    24/05/2009

שלום, לאחר כשלון מס' 5 בהחזרות עוברים (2 מחזורים טריים, 3 מחזורים מופשרים), יש לי עוד 3 מוקפאים להחזרה, ביניהם 1 בלסטוציסט יום 6. האם ניתן לפני ההחזרה הזו לקיים איזו שהיא פרוצדורה שתתרום ליכולת ההשרשה של העוברים, מכיוון שכנראה זו הבעיה (בנוסף לגיל - 41.8 - אבל עם זה אין מה לעשות...)?
    אין בעיות רקע - הכל תקין כולל רחם, זרע וכו'.
    אודה לעצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום rony 41

ד''ר דוד ישי
    24/05/2009

אפשר לעשות דגימה של רירית הרחם חודש לפני ההחזרה
    אפשר לעשות AH . ניקוב של מעטפת העובר לפני החזרתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מופשרים

rony41
    24/05/2009

ראש יח' ה-IVF בביה"ח שבו אני מטופלת אינו תומך בעזרה בהנצה בעוברים מופשרים משום שלטענתו העובר המופשר עבר מספיק טראומות ועזרה בהנצה עלולה לגרום לו טראומה נוספת.
    1. האם אתה תומך בגישה זו או לא ומדוע?
    2. האם יש הוכחה לכך ש-AH עוזרת גם להשרשת מופשרים?
    2. מדוע לדעתך הרופאים בביה"ח לא מציעים לי את הדרכים הללו לשיפור הסיכוי? (אני אשאל גם אותם את אותה השאלה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע מדלגים? מקפיצה

rony41
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום rony41

ד''ר דוד ישי
    25/05/2009

מדובר בפעולות שאין הוכחות ברורות ליעילותן , ולכן אינן נעשות באופן רוטיני . כל יחידה בוחרת האם ומתי להשתמש בהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו