מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה תקין לשלושה עוברים או שיתכן שלא הייתה השרשה לכל העוברים?ד``ר אליעזר גירש24/05/2009
אני 12 ימים אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים.
ביצעתי היום בדיקת דם ויצא לי בטא 137.
השאלה שלי קודם כל האם זה תקין לשלושה עוברים או שיתכן שלא הייתה השרשה לכל העוברים?
דבר שני אני מרגישה כאבים בבטן תחתונה כמו כאבי מחזור, האם זה הגיוני?
ועוד רציתי לדעת מתי אפשר לדעת כמה עוברים אכן נקלטו?
אשמח לתשובה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
מיכל24/05/2009רציתי לדעת מה עשית אחרי ההחזרה?
האם שכבת כל היום או שתיפקדת רגיל פשוט אני לפני החזרה ולא יודעת איך להתנהג אחרי שיקלטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
מיכל25/05/2009היי מורן.
יום אחרי ההחזרה רצוי לנוח לאחר מכן לחזור לפעילות רגילה.
תשתדלי לא להרים דברים כבדים ולא להתאמץ יותר מידיי, אם זה פעם ראשונה שלך תנוחי אפילו יומיים והכי חשוב לא להתעסק בזה כל היום מהניסיון שלי אני יכולה לומר לך שזה "משגע".
שיהיה בהצלחה. מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול25/05/20091. התשובה תקינה. לא ניתן לדעת מס' העוברים.
2. כאבים בבטן אינם אופיניים לאחר מחזור הפשרה.
3. מציע א.ס. חודש לאחר החזרת העוברים.
4. מנוחה אינה תורמת להצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
מיכל26/05/2009שוב תודה על התשובה.
יש לי עוד שאלה...ביצעתי היום עוד בדיקת הריון והבטא 412, האם ניתן לדעת באיזה שבוע אני כאשר ביצעתי החזרת מוקפאים בתאריך 12.05.09, ובכלל איך סופרים את ההריון כאשר מדובר בהחזרה במחזור טבעי.
רציתי לציין שנקבעה לי פגישה רק שבוע הבא עם הרופא שמטפל בי לכן אני סקרנית לדעת את התשובות לפני.
תודה מראש מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאבים
שואלת25/05/2009יכולים להעיד על התרחבות של הרחם לקראת ההיריון. גם לי היו כאלה שנקלטו עוברים מוקפאים.
כל עוד לא מדובר בהתכווצויות חזקות או בדימום, חלילה, זה בהחלט סביר.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
מיכל25/05/2009תודה רבה עזרתם לי מאוד.
מקווה שמחר הבטא תכפיל את עצמה, ואכן אבצע בדיקת א.ס בעוד שבועיים.
שוב תודה..מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)