לד"ר ישי היקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר
    לימונית
    25/05/2009

ד"ר ישי ערב טוב,

יש לי משהו שהוא מעין דימום, שמופיע בעיקר בניגוב לאחר שתן. זה לא ממש דם, אבל זה נראה אדמדם על הנייר.

יש לי גם איזושהי אי נוחות בנרתיק (או בפתח השתן ,ממש לא יודעת!), לפעמים כאבים ולפעמים מעין צריבה.

קצת מודאגת, כי ביום ד' (27/5) באה לבדוק דם וזקיקים, והשאיבה צפויה בתחילת שבוע הבא.

לפיכך, אני מפחדת גם לקחת תרופות כלשהן, ולא יודעת מה מותר או אסור.

בנוסף ובלי קשר, רציתי לשאול גם לגבי טיפות אזניים. יש לי כנראה דלקת של האוזן החיצונית שכואבת מאוד, ובעבר שמעתי שבעיות של אף אוזן גרון והטיפול בהם יכול להשפיע לרעה על העוברים. מכיוון שנשארו רק מספר ימים עד השאיבה, סביר שהטיפול יצטרך להימשך גם לאחר השאיבה וההחזרה.

בבקשה תשובתך, גם לגבי תרופות אפשריות.

בתודה מראש,
    וערב טוב,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי היקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    25/05/2009

כדאי שתבדקי ע"י רופא הנשים שלך בקשר להפרשה הדמית ולאי הנוחות שבנרתיק.
    לא ידוע לי על השפעה של בעיות אזניים ואו של הטיפול בהם על העוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעניתי... התשובה חשובה לי מאוד

שואלת
    26/05/2009

אשמח לדעתך.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואלת

לימונית
    26/05/2009

שואלת שלום,

בפעם הבאה, אם את רוצה להוסיף הודעה על ההודעה שלך, פתחי את ההודעה שלך, ואז הוסיפי תגובה.
    אם את מוסיפה תגובה לתגובת הרופא למישהי אחרת, זה מתווסף להודעה שלה - ולא לשלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו