מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין אחרי הזרעהחסוי26/05/2009
היום בוצעה הזרעה, רציתי לדעת כמה ימים אחרי ההזרעה אסור לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לקיים יחסי מין
טלטל27/05/2009אני נכנסתי להריון מהזרעה ויחסי מין לאחר ההזרעה (טפו טפו טפו)
וחוץ מזה מה רע בזה (:?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטלטל
נטליה27/05/2009היי באיזה מספר הזרעה נכנסת להריון? ואילו הורמונים הזרקת .. עשיתי הזרעה ראשונה עם ברוול (לבעלי ספירה נמוכה) ולצערי ההזרעה לא הצליחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
טלטל27/05/2009נכנסתי להריון בהזרעה ראשונה - ההריון נגמר בהריון כימי.
הזרעה שנייה שוב נכנסתי להריון טפו טפו טפו שבוע 7 תאומים. בלי עין רע .חוששת מאוד...
כמובן אחרי השבחה.
בהצלחה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקתי גונאל אף
טלטל27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטלטל
נטליה27/05/2009היי שוב, תודה רבה לך שענית אני שמחה בשבילך ..רציתי לדעת האם עשית את זה בהזרעה כפולה ?
והאם ידוע לך למה קיבלת גונאל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי
טלטל27/05/2009עשיתי הזרעה כפולה (יום אחרי יום )
נראה לי שגונאל הכי נוח (עט חד פעמי)
באיזה שלב את?
בכיף אני תמיד פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלטל
נטליה27/05/2009המון תודה על התייחסותך..אני למען האמת את ההזרעה הראשונה עברתי והרופא לא הציע לי "הזרעה כפולה" קראתי על זה במקרה פה בפורום... אגב צריך לתת שתי דגימות נפרדות ..בכל יום במשך היומיים? ולא רק שלא הציע יש מי שחושב שצריך לשכב 10-15 דק' עם רגליים מורמות מה שמשפר את הסיכוי להצלחה ולצערי גם את זה לא הציע לי... הוא נחשב לרופא מעולה ואף נמצא בפורום אבל אחרי ההזרעה הזאת קצת הטלתי בו ספק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי
טלטל27/05/2009כן הזרעה כפולה וכמובן השבחה כפולה (ואת הזרע חובה להחזיק בחום גוף) ועד שעה גג עד ההזרעה
וגם כמובן להיות עם הרגליים מורמות כ10 דקות לערך
אם תרצי אשמח לשוחח במייל
בהצלחה להזרעה מנצחת (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלטל...
נטליה27/05/2009במקרה שלי לא נאמר לי לא על הזרעה כפולה ולא על רגליים מורמות שכן התור בחוץ היה חשוב יותר מהצלחה של עוד איזה הזרעה.. קצת מתסכל.. שזה היחס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לדעתך צריך רופא פרטי כדי שזה
נטליה27/05/2009יצליח???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי אשמח לשמוע ממך...
נטליה27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)