צוואר רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צוואר רחם
    עדי
    27/05/2009

שלום, עברתי גרידה וכתוצאה צוואר הרחם נחסם, פתחו לי אותו בהיסטרו אבחנתית וקיבלתי מחזור תקין אבל המחזור שאחריו היה דל כמו כשהיה לי שהצוואר היה חסום. הרופא אמר שאם הרירית צומחת יפה ונושרת זו אינדיקציה מספיק טובה שיש מעבר מספיק , כמובן גם לזרע שייכנס. האם זה נכון? האם אני צריכה לעשות עכשיו שוב היסטרו? בבדיקה ידנית אי אפשר למשש את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר

פרופ' שחר קול
    27/05/2009

בדיקה ידנית לא תיתן מידע נוסף.
    אפשר לנסות לראות ב א.ס.
    אכן, אם הרירית מתעבה היטב לא צפויה בעיה.
    אפשר לנסות להחדיר קטטר של הזרעה לחלל הרחם כדי לוודא שתעלת הצוואר פתוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך: מה הקשר בין הרירית לצוואר?

עדי
    27/05/2009

הרופא אמר שבא"ס אי אפשר לראות צוואר,האם זה א"ס מיוחד? מי עושה את הפעולה עם הקטטר? אני מניחה שלא רופא נשים במכבי אז זה רק פרטי?אני מודאגת כי יכול להיות שאנחנו סתם עובדים כל חודש ובכלל הצוואר חסום:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    28/05/2009

א.ס. נרתיקי פשוט מדגים היטב את תעלת צוואר הרחם.
    החדרת קטטר הזרעה תוך רחמית היא פעולה פשוטה, המבוצעת ע"י כל רופא נשים.
    אי פריון על רקע חסימה בצוואר - נדיר מאוד! קוטר ראש הזרע - 1 מיקרון! יכול לעבור בקלות פנימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך וחג שמח

עדי
    29/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו