תמיכה הורמונלית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה הורמונלית
    אלה
    27/05/2009

שלום רב,
    אני נמצאת ביום ה-10 להחזרת 2 עוברים ונוטלת כתמיכה 2 פרוגינובה ו-2 אנדומטרין ליום.
    בטיפולי ההפריה הקודמים נטלתי כתמיכה ספריי סופרפקט והמחזור תמיד היה מגיע כ- 7 ימים לאחר ההחזרה.
    שאלתי היא- האם העובדה שאני לוקחת תמיכה כרגע מעכבת את המחזור? האם אנדומטרין מעכב את קבלת הוסת או שיש סיכוי טוב להריון?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה הורמונלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין כנראה מעכב ...

עדי
    27/05/2009

היי,

אני אחרי טיפול הורמנלי (ראשון) ותמיכה של אנדומטרין (פעמיים ביום במשך כשבועיים).קיבלתי הרגע מחזור ( יום 18 להזרעה).
    המחזור שלי הכי סדיר שיש- תמיד 14 יום אחרי ביוץ. בדוק.
    גם אני הייתי מאוד מודאגת לגבי אי קבלת המחזור ( בתא יצאה שלילית) כך שכנראה התמיכה היא זו שעיכבה. מרגע שהפסקתי לקחת - עברו 3 ימים וקיבלתי מחזור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה של אנדומטרין

אלה
    27/05/2009

לפני ההפריות עברתי כמובן הזרעות ולקחתי גם אנדומטרין כתמיכה. את הוסת קיבלתי תוך כדי התמיכה (14 יום אחרי ההזרעה) ופה השאלה שלי- האם ניתן לקבל וסת עם תמיכה של אנדומטרין?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו