מספר שאלות... . לדוקטור ישי/לברון..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות... . לדוקטור ישי/לברון..
    נטליה
    27/05/2009

שלום דוקטור,אני בת 33 שנה אחרי גרידה (שבוע 9 עובר ללא דופק)מאז איני מצליחה להיכנס להריון,
    בבדיקות דם -נראה כי יש ביוץ, צילום רחם תקין, מחזורים סדירים ב בדיקת הזרע של בעלי :נפח-14, ריכוז-8 מליון/מ"ל, אחוז תנועתיות- 50אחוז, זרעים תקינים-15 אחוז, לאחר ה"השבחה" ריכוז 10 מליון/מ"ל, נפח-0.5 מ"ל, אחוז תנועתיות -50 אחוז...??הרופא אליו הלכנו המליץ על הזרעה התחלנו טיפול עם BRAVEL הזרקתי מדי יום +אוביטרל עברתי את ההזרעה אך לצערי ללא הצלחה...האם היית ממליץ על הורמונים אחרים שיכולים לשפר את הסיכוי ? האם בהזרעה כפולה היה משתפר הסיכוי?ושאלהנוספת האם בהזרעה כפולה צריך לתת 2 דגימות נפרדות יום אחרי יום?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נילי

ד''ר דוד ישי
    27/05/2009

ברוול הוא תכשיר שאין לי נסיון רב אתו. אין סיבה שהוא יהיה פחות טוב מתכשירים אחרים. הזרעה כפולה מצריכה מתן כפול של זרע. עם זרע כמו שלכם , יש יתרון להזרעה כפולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לד"ר ישי

נטליה
    27/05/2009

נניח והיתי מגיעה אליך איזה הורמון היית נותן לי להזריק לפני הזרעה בהתחשב בנתונים שלי ושל בעלי? תודה מראש על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו