שאלה נוספת דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת דחוף
    בתאל
    27/05/2009

ראשית תודה רבה על התשובה לשאלתי הקודמת מאוד מרגיע.

היום עברתי אולטרסאונד ניצפה אחד זקיק של 17 , היום אני ביום ה13 למחזור , רירית 12 עם מעט נוזל בדוגלאס , מקבלת דקפפטיל מונופור 3 אמפולןת וגונל 300 הרופא שלי במילואים ואני עובדת עיצות שאלותי:
    1. מה המשמעות של נוזל בדוגלס בפעמים האחרות לא היה, האם חלילה אומר שבייצתי?
    2. האם יש טעם גם היום להישאר באותו מינון של הורמונים עוד מעט שבועות ואני חוששת להאיץ את הגדלתו של הזקיק?

חשוב לי לציין שבדיקות הדם שלי משלשום היו: lh-1..7 e2-320 progestron-1.8 מצפה מאוד לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוספו תשובות דם נוספות

בתאל
    27/05/2009

תשובות מהיום e2-989 progestron-2.6 lh-2 אודה לתשובתכם כעת כשיש לנו גם את התשובות מהיום תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אתי

שואלת
    27/05/2009

לפי הבדיקות לא בייצת, אבל את בהחלט מתקרבת לביוץ...
    לפני איזה טיפול את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי שלום

פרופ' שחר קול
    28/05/2009

1. לא ברור, אם כי, אכן, לפי בדיקת הדם לא היה ביוץ.
    2. התרופות אינו מאיצות או מאטות את קצב גדילת הזקיק. התרופות גורמות לגיוס יותר זקיקים ממאגר הזקיקים שבצמיחה האמורים להגיב לגונדוטרופינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו