מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ משחלה אחתעדי29/05/2009
שלום, אני במעקב זקיקים כבר 3 חודשים ושמתי לב שכל פעם יש זקיקים ב-2 השחלות אבל רק השמאלית בסוף מבייצת, בימנית הזקיק גודל עד ל-13 ולא ממשיך.
האם זה מצב נורמלי? זה אומר שרק שחלה אחת מתפקדת? ושהימנית בכלל לא?זו בעית פוריות?
איך זה משפיע על השחלה השמאלית שצריכה לעבוד" קשה כל חודש ללא מנוחה?
האם זה קשור לבטן נפוחה?
פרופיל הורומונלי תקין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול29/05/2009יש לברר מדוע השחלה הימנית לא מתפקדת.
שחלה תקינה אחת יכולה להניב הריונות רבים. היא לא "מתעייפת".
אין קשר לבטן נפוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: איך מבררים? עשיתי המון א"ס
עדי30/05/2009בחצי שנה האחרונה ואמרו לי שהשחלות בסדר, יש עוד בדיקה חוץ מא"ס לוודא שהיא עובדת? לפני חצי שנה היתה לי בשחלה זו ציסטה של גופיף צהוב (כלומר -בייצה) עם כאבים עזים שבסוף נספגה אולי זה קשור? יכול להיות שמאז היא הפסיקה לעבוד ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/05/2009סיבות אפשריות:
ניתוח בטן
ניתוח באזור השחלה
טראומה
זיהום קודם
תסביב קודם של השחלה - לפי התיאור מאוד יתכן שהשחלה סבלה מחוסר אספקת דם, ולכן נגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנזק תמידי? איבדתי שחלה? איך בודקים
עדי30/05/2009אם יש נמק - בא"ס? אם זה היה לפני חצי שנה עדיין אפשר להציל אותה או שזה אבוד? אני מזכירה לך שכן יש בה זקיקים מדי חודש אבל לא מגיעים לביוץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/05/2009אם אכן נגרם נזק (ספקולציה בשלב זה) הרי הוא תמידי.
בכל מקרה, זה לא אמור להשפיע באופן משמעותי על סיכויי ההריון.
מכיר מטופלות רבות שהרו מספר רב של פעמים עם שחלה אחת בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני ממש מודאגת. איך בודקים את
עדי30/05/2009הנזק? בא"ס רגיל? בבקשה תעזור לי אני לא מבינה איך לא ראו את זה חצי שנה עברתי איזה 50 א"ס! (גרידה, שאריות ציסטה ומה לא) ועכשיו גם איבדתי שחלה...מחר יש לי מעקב זקיקים מה לבקש? תודה וסליחה אני עליתי על זה לבד ועכשיו מבינה מה קרה אז אני קצת נסערת
פרופ' שחר קול30/05/2009לא ניתן לבדוק את סיבת הנזק, אם בכלל היה כזה.
גם לא בטוח שאיבדת שחלה.
במעקב זקיקים סופרים הזקיקים בשתי השחלות, אין צורך בבדיקה נוספת.
חוזר ומדגיש: המטרה היא הריון. שחלה אחת שאינה מתפקדת במאת האחוזים אינה סיבה לבעית פריון. שחלה אחת מתפקדת עשויה להניב הריונות רבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על עזרתך
עדי30/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)