מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאים - עצתכםחנה31/05/2009
שלום לכם רופאים יקרים,
אני בת 35 מחזור דיי סדיר בין 28-32 . בעלת FSH גבוה כבר עברתי 7 הזרעות רגילות + 3 הפריות שלא צלחו. מזריקה גונל במינון גבוה 350 ותמיד יש לי 1 או 2 זקיקים בלבד. השבוע הגעתי לשאיבה של 2 זקיקים אך לא היו בהם ביציות!! מה אתם ממליצים לי לעשות??
מפחידה אותי המחשבה של תרומת ביצית.
באיזה שלב ממליצים על תרומת ביצית? הרי יש לי ביצית 1 טבעית.
אולי תמליצו לי על זריקות אחרות. ובכלל האם בגלל שיש לי רזרבה שלחתית נמוכה שום טיפול לא יצליח להניב יותר מביצית אחת?
אנא ענו לי על השאלות ואל תפנו אותי להחלטת רופאי המקסים אולי דרככם אנסה להעלות בפניו את המלצתכם.
האם בכלל יש לי תקווה???(3 שנים בטיפולים)!!!!
תודה תודה תודה אני כבר מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם
חנה01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה שלום
פרופ' שחר קול01/06/2009שינוי סוג הזריקות או הפרוטוקול - לא יביא להגדלה משמעותית במספר הביציות.
יש הסבורים שטיפול ממושך ב - DHEA עשוי להועיל.
יש תקווה להריון, בעיקר כיוון שאת צעירה יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר DHEA
חנה01/06/2009ראשית תודה על תשובתך.
אודה באם תסביר "טיפול DHEA "
אני הבנתי שמדובר בכדורים שלא ניתן להשיג בארץ אלא רק בארה"ב..
במידה ואני משיגה אותם :
1. האם הכדורים הנ"ל הם במקום זריקות או שזה טיפול נילווה?
2. עוד הבנתי שזה מצריך מרשם - באופן פרטי אוכל לקנות אותם עם מרשם של הרופא שלי??
תודה רבה - תקוותי האחרונה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול02/06/2009אפשר להשיג בארץ.
1. בנוסף
2. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן...
חנה02/06/20091. היות ואין אישור של משרד הבריאות בארץ האם הכדורים הנ"ל ( DHEA ) מסוכנים לבריאות או
כפי שכתוב הם כתחליף לתוסף מזון? (מסרטנים או משהו כזה...)?
2. ***הכי חשוב** רופאי לא מאמין בכדורים!! אם אקח אותם על דעת עצמי זה בסדר או שצריך השגחה/מעקב לצריכתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול02/06/2009DHEA נמכר כ"תוסף מזון". בשימוש נפוץ בקרב מפתחי שרירים בחדרי כושר.
מציע שלא ליטול ללא ידיעת הרופא המטפל.
אכן, העדות המדעית ליעילות אינה חד משמעית. עד היום לא בוצע ניסוי מדעי אמין ומסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)