בדיקת זרע חוזרת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע חוזרת
    רותם
    02/06/2009

שלום דר
    בעלי עשה 2 בדיקות זרע לפני חצי שנה ולפני 4 חודשים שתוצאותיהם בינוניות ולכן התחלנו בהזרעות. בין הבדיקות היה הבדל במורפולוגיה שנעה בין 0 ל-4. האם כדאי לחזור כעת שוב על הבדיקה כדי לדעת מה מצב המורפולוגיה כיום? החשש שלי הוא שבעצם זה חזר ל-0 ואנחנו מבזבזים זמן בהזרעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זרע חוזרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לשתך אותך בניסיוני

אורית
    03/06/2009

היי,
    שמי אורית, ולפני 5 שנים ילדתי את בני (כרגע היחיד) נכנסתי להריון ספונטאני ללא שום טיפול מיד כאשר התחלנו לנסות.
    שנה לפני כניסתי להריון בעלי ביצע בדיקות זרע (בגלל הסטוריה רפואית מהילדות) והתוצאה היתה ירודה מאוד גם בספירה, גם במורפולוגיה, ברמה כזו שהרופא שלי הסביר לי שרק הפריית מבחנה היתה עוזרת לנו באותה תקופה. החלטנו לנסות לשפר את המדדים של בעלי ע"י הפסקת עישון, לקיחת ויטמינים איכותיים ורגיעה כללית. לאחר כחצי שנה חזרנו על הספירה והיא עלתה באופן משמעותי ביותר, ואז הנחנו לכל הנושא והמשכנו בחיינו, וחצי שנה מאוחר יותר כשרצינו הריון בנסיון הראשון שלנו הריתי....
    הייתי מציעה לך ולבעלך לנסות לשפר את המדדים שלו ע"י לקיחת ויטמינים, הימנעות מעישון, תזונה נכונה, הרחקת הסלולרי מכיס המכנסיים וכ"ו.....כי הדברים הללו יכולים בהחלט לעזור לשיפור הזרע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רותם

ד''ר דוד ישי
    03/06/2009

את המידע על המורפולוגיה אפשר לקבל תוך כדי הכנת הזרע להזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו