שלום ד"ר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    אופיר
    03/06/2009

צריכה לעשות היסטרוסקופיה השאלה שלי אמרו לי אנשים שעשו את זה שיכול להיות זיהום מזה
    צריך לקחת אנטיביוטיקה לפני ואחרי אשמח לתשובה מאוד מלחיצים אותי לגביי הבדיקה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה לעשות היסטרוסקופיה

ד''ר יעקב לברון
    03/06/2009

אם את לא בסיכון לזיהום (כמו חצוצרות מודלקות) אין צורך באנטיביוטיקהבהיסטרוסקופיה אבחנתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום לגביי תשובתך

מעיין
    03/06/2009

איך אני יודעת עם יש לי חצוצרות מודלקות יש לי תמיד כאבים בצד שמאל האלה שלי שזה לא איזה זיהום אני מפחדת שלא יהיה יותר גרוע
    תודה אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף אותך בנסיוני

אורית
    03/06/2009

היי,
    שמי אורית, ולפני 5 שנים ילדתי את בני (כרגע היחיד) נכנסתי להריון ספונטאני ללא שום טיפול מיד כאשר התחלנו לנסות.
    שנה לפני כניסתי להריון בעלי ביצע בדיקות זרע (בגלל הסטוריה רפואית מהילדות) והתוצאה היתה ירודה מאוד גם בספירה, גם במורפולוגיה, ברמה כזו שהרופא שלי הסביר לי שרק הפריית מבחנה היתה עוזרת לנו באותה תקופה. החלטנו לנסות לשפר את המדדים של בעלי ע"י הפסקת עישון, לקיחת ויטמינים איכותיים ורגיעה כללית. לאחר כחצי שנה חזרנו על הספירה והיא עלתה באופן משמעותי ביותר, ואז הנחנו לכל הנושא והמשכנו בחיינו, וחצי שנה מאוחר יותר כשרצינו הריון בנסיון הראשון שלנו הריתי....
    הייתי מציעה לך ולבעלך לנסות לשפר את המדדים שלו ע"י לקיחת ויטמינים, הימנעות מעישון, תזונה נכונה, הרחקת הסלולרי מכיס המכנסיים וכ"ו.....כי הדברים הללו יכולים בהחלט לעזור לשיפור הזרע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו