דימום מפחיד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום מפחיד
    יעלי
    07/06/2009

שלום רב
    ב-17 למאי עברתי החזרה של 3 בלסטו' שהוקפאו ביום 6. ב-31.5 בטא היתה 705, יומיים לאחר מכן - 2010. אתמול ב-6.6 הבחנתי בלילה בדימום. לא מאסיבי כמו מחזור אבל בהחלט בצבע אדום טרי ובכמות שהיא מעבר להכתמה קלה. זה פסק בלילה עד כה אבל אני כל כך מפחדת! האם דימומים בתחילת הריון זה סימן מבשר רע? יש לי בדיקת א"ס בערב (לא ברור מה ניתן לבדוק בשבוע כה מוקדם בטח לא יהיה עדיין דופק) אבל אני כה מודאגת בינתיים - תוכל להסביר לי ממה נובע ומה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מפחיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום

פרופ' שחר קול
    07/06/2009

יש להמשיך בטיפול התרופתי כסידרו, ולבצע א.ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגיל ההריון

יעלי
    07/06/2009

לפי הנתונים שכתבתי? החזרת בלסטו' מוקפאים מיום 6 בתאריך 17.5 - לא היה ביוץ מתוזמן כי זה סבב מוקפאים אז איך מחשבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב

פרופ' שחר קול
    07/06/2009

לפי וסת אחרון יום ההחזרה פחות 20 יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו