סיגריות והפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיגריות והפריה חוץ גופית
    מורן
    21/08/2007

שלום
    עברתי טיפול הפריה ראשון ולצערי לא הצלחתי שאלתי היא האם יש קשר לכך שאני מעשנת 5 סיגריות ביום ולפעמים יותר אך לא עוברת את ה10?או שזה טבעי לא להתפס בפעם הראשונה
    בייצתי 22 ביציות ההפרי שלנו היתה מאוד נמוכה רק כשלושה עוברים מדוע לא קיבלתי תשובה על כך מהרופא שלי אני מתוכננת לעבור החזרה עוד כשבועיים כיצד עליי להתכונן מבחינה פיזית סיגריות פעילות פיזית וכו כרגע אני לוקחת אסטרופם 3 פעמים ביוםלעבות את הרחם למיטב הבנתי אנא עזרו לי בסוגית הסיגריות הבנתי שגם אסור לי לקחת כדורים מדכאי עישון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיגריות והפריה חוץ גופית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן

מורן
    21/08/2007

ישנן שגיאות אני מקווה שהבנתם את שאלותיי השאלות העיקריות הן: סיגריות והשפעתם על החזרת ההעוברים וקליטתן
    22 ביציות מדוע אחוז ההפריה היה נמוך לאור הפריה של כ3 עוברים בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן היקרה:

פרופ' שחר קול
    21/08/2007

עישון פוגע ביכולת הפריון של האישה, וכן מסכן את העובר, אם מושג הריון.
    השאיפה היא לחדול לחלוטין מעישון. זה ישפר את בריאותך לטווח ארוך.
    עם זאת, אין לתלות בעישון של 5 - 10 ליום את הסיבה למיעוט ההפריות, או לכישלון במחזור הראשון.
    בהצלחה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו