ד,ר שלום רב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד,ר שלום רב
    מיכל
    07/06/2009

אני ב 31.5 עברתי החזרה בקפריסין של תרומת ביצית הוחזרו לי 2 עוברים שגידלו אותם במעבדה 5 ימים ואז החזירו לי.
    מתי ההשרשה שלהם?
    ביום רביעי ה 4.6 נתנו לי אוויטרל חצי מהכמות הרגילה בבטן.
    מתי הכי מוקדם לבצע בדיקת הריון?
    דבר שני יש לי כאבי גן תחתון שהתחיל לי היום ואני לא יודעת ממה זה?
    אני בדרך כלל סובלת מהגב אבל עד עכשיו לא כאב לי אולי זה יכול להעיד על הריון?
    אמרת לחברה שלי שעשתה גם איתי החזרה גם אחרי 5 ימים שגידלו את העוברים שהשרשה נעשה באותו יום או יום אחרי למה זה ככה? וכמו לכולם שאחרי 5 ימים בדרך כלל ההשרשה?
    אני גם התחיל לי כמו התכוציות בבטן אין לי כוח לזוז אני צריכה לשכב זמן מה עד שיעבור לי.
    ושאלה אחרונה אני ב 15.5 קיבלתי מחזור אחרון ובדרך כלל כל חודש אני מקבלת מחזור 3 ימים לפני התאריך המשוער זאת אומרת מ 15 אני סופרת 3 ימים אחורה ואני אמורה לקבל ב 12.6.
    השאלה שלי אם אני לא בהריון {חס ושלום} מתי אני אמורה לקבל מחזור?
    אני לוקחת תמיכה 2 פרוגינובה בבוקר דרך הנרתיק ו 2 פרוגינובה בערב
    וגסטון 100 מ"ל כל יום בטוסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד,ר שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להגיב לי אני לחוצה

מיכל
    07/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לשאלתי?

מיכל
    08/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אפשר לענות לי בבקשה?

מיכל
    08/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מורן

מעיין
    08/06/2009

תראי תמיד הרופא אמר לי שעם יש כאבים שהם בלתי נסבלים עדיף ללכת לעשות בדיקה יכול להיות שיש לך גירוי, או שזה באמת סתם כאב ( הכוונה שהוא נסבל) אז לפעמים זה קורה זה עבור לך
    אני מאחלת לך המון בהצלחה ואת יכולה לעשות ביום ה13 בדיקת הריון לפי מיטב ידעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי אולי למקד את השאלה שלך

הדס
    08/06/2009

קשה לענות לשאלה שמנוסחת בצורה כזאת.

השרשה של עוברים בני 5 ימים מהירה משל השרשה של עוברים בני יומיים-שלושה משום שהם בעלי מספר תאים רב יותר.

הרופא המטפל שלך אמור להגיד לך מתי אמורה לבדוק בטא, ואחרי הבדיקה הזאת - אם תהיה שלילית - את אמורה להפסיק תמיכת פרוגסטרון ולקבל מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו