דחוף בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    יעלי
    09/06/2009

אני אחרי 7 טיפולי IVF ותודה לאל היתה בטא חיובית ואף הכפלה תקינה. אם ההחזרה היתה ב-17/5 של בלסטו' קפואים בני 6 ימים משמע שאני אוטוטו בשבוע 6 לא? אם כך הדבר האם שק הריון עם קוטב עוברי ושק חלמון בגודל המצוין כ- 24*24 ולידו כתוב 7.5m - גודל תקין לשלב זה?

לא נצפה עדיין דופק. מה שמדאיג אותי - דימום קצר (שעתיים וזהו) ללא ריריות אבל דמי ממש - מעיד על בעיה?

באולטראסאונד הרופא לא הבחין במשהו מיוחד אמר שאולי המטומה כתוצאה משק הריון נוסף שלא התפתח. צוואר הרחם ארוך ומתוח. אני אמורה לחזור עוד 10 ימים לבדוק דופק אבל מאד מתוחה בשל העניין. דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא ענה לי

יעלי
    09/06/2009

כרגע גיליתי דימום נוסף (הראשון היה בשבת). אני על סף התקף לב. נבדקתי שלשום כבר (כמפורט בהודע הקודמת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

פרופ' שחר קול
    09/06/2009

המדידות לא ברורות. האם שק חלמון נמדד 7.5 ממ???
    אם כן - זה גדול מידי לשלב זה.
    מציע א.ס. ביקורת עוד 4 - 5 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו