מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים והזרעה- דחוףמימי09/06/2009
שלום
אני בת 40.6 בחודש שעבר עשיתי הזרעה ראשונה עם זריקת אוביטרל ביום ה- 10 למחזור והזרעה יומיים לאחר הזריקה. במעקב זקיקים ביום ה- 11 ניצפו 3 זקיקים בשחלה הימנית בגודל 21 , 20, 17 מ"מ כל אחד. ובשחלה השמאלית נצפו מספר זקיקים קטניםועובי רירית הרחם 8 מ"מ. בדיקת דם - E2 יצאה 1890 ו- progesterone 4.8 , ההזרעה נכשלה.
ב- 2/6 קיבלתי שוב מחזור והייתי אמורה להתחיל לקבל זריקות bravelle ביום ה- 6 למח' US זקיקים לאחר זריקה 1 של ההורמונים - עובי רירית הרחם 6.4 מ"מ , בשחלה הימינית 2 זקיקים 21 ו- 20 מ"מ ובשחלה השמאלית
13 מ"מ ומספר זקיקים קטנים בשתי השחלות בבדיקת הדם E2 526 ו- proges' 3.6. נאמר לי שיש לי צ'סטות שבדיעבד התברר כזקיקים בלבד ושזה שאריות מהחודש הקודם ושכדאי לי לקחת גלולות חודש לנקות ואז להתחיל שוב מעקב.
היום ביצעתי שוב בדיקות וב- US עובי רירית 6 מ"מ בשחלה הימנית 22 ו-19 מ"מ זקיקים ובשחלה השמאלית - 14 ו- 13 מ"מ, בבדיקת הדם E2 383 IPROGE' 3.6.
אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי ואמר שאין שום בעיה ושאפשר לעשות הזרעה. היום רופא הפריון אמר לי שוב שלא כדאי לי שזה לא יצליח ולקחת גלולות חודש. ואז אוכל להתחיל בטיפול הורמונלי.
מלפני כחצי שנה עוד לפני שהתחלתי בכלל את כל התהליך הזה היה לי אותו הדבר מקרה של צ'יסטות כ- 9 ימים לאחר המחזר ואח"כ הם הפכו לזקיקים.
שאלתי היא - מה באמת עלי לעשות יום ה' זה היום ה- 10 למחזור . אף פעם לא לקחתי גלולות ולא בא לי להתחיל איתם זה הורמונים וגם ככה הגוף שלי מייצר זקיקים באופן טבעי.
האינטואציה לי אומרת לעשות הזרעה בלי הורמונים ובלי אוביטרל כי גם עם האוביטרל זה לא הצליח , והאם באמת עלי לחכות חודש כמו שאמרו לי בפעם הקודמת לא היו לי זקיקים בשחלה השמאלית, זאת אומרת שהם חדשים ולא משהו שהיה קודם.
תודה וסליחה על אורך ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים והזרעה- דחוף
ד''ר יעקב לברון09/06/2009חשוב שתמצאי רופא שאת סומכת עליו במקום לחפש פתרונות באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)