בבקשה תשובה דחופהההה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה דחופהההה
    telisi
    09/06/2009

אני סיימתי טיפול הפריה לפני שבועיים בערך הטיפול היה שקיבלתי ב24.2 דקא במינון של 3.75 ובהמשך גונל לאחר השאיבה לא הוחזרו עוברים ומיד התחלנו טיפול למוקפאים 2 מחזורים ברציפות עם אםטרופם ולחר מכן עם אוורל השאלה שלי היא : אני כבר שבוע ימים מרגישה דברים שלא הרגשתי בעבר בלילה בא לי קוצר נשימה רעידות ברגלים ופנים שנרדמות לי פסכולוגית חושבת שזה התקף חרדה ואני מטופלת כרגע בלוריוון להרגעה נוסף לזה אני מרגישה תחושות של דיכאון בא לי פתאום לבכות והכל נראה לי לא טוב האם ישנה אפשרות שזה קשור למשהו הורמונלי כי בחיים לא סבלתי מתופעות כאלה אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה דחופהההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה דחופהההה

ד''ר יעקב לברון
    09/06/2009

הדקפפטיל בהחלט יכול לגרום לשינויים במצב הרוח כמו שאת מתארת במיוחד בנשים שיש להן נטיה לכך. כאשר התרופה תתפנה לחלוטין מן הגוף ההשפעה הזו גם תחלוף זה יכול לקחת עד 3 חודשים. רצוי להמנע מתרופה זו בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור לברון דחוףףףף

telisi
    10/06/2009

אפילו שקיבלתי את הדקא ב24.2 ההשפעה יכולה להיות בגוף ולגבי הרדמות מידי פעם של חלק מן הפנים האם יכול להיות השפעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו