מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון אחרי גרידהנלי09/06/2009
שלום,
עברתי גרידה לפני שבועיים אחרי שציטוטק לא עזר הפסיק דופק בשבוע 8.
זה הייתה הפלה ראשונה שלי.
אנחנו רוצאים להכנס שוב להריון ושמענו מס' המלצות, חלק אמרו לחכות 3 חודשים, חלקם אמרו לחכות למחוזר ראשון וחלקם אמרו לא לחכות כלל ולנסות ישר ללא מזחור.
רציתי לקדעת מה ההמלצה בנושא הזה, והאם ניתן לנסות ישר ללא מחזור? האם יש סיכוי שבגלל זה תהיה הפלה נוספת כי הרירית עברה גרידה רק לפני שבועיים? הרופא בבדיקה לפני שבוע אמר שהכל נקי ברחם והכל יצא.
אשמח לתשגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי גרידה
ד''ר יעקב לברון09/06/2009בעבר היה מחקר שהראה שסטטיסטית יש יותר סיכוי להפלה כאשר ההריון הושג סמוך להפלה קודמת. אין להמלצה זו בסיס אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנלי
עידית10/06/2009אני עברתי גרידה לפני חודשיים וממה שנאמר לי וממה שקראתי הרוב אומרים שעדיף לא להכנס להריון לפני קבלת מחזור אחרי הגרידה ושאין בעיה להכנס מיד אחרי המחזור הראשון שרואים שהרחם נקי משאריות ההריון.
חשוב שתוודאי שהמחזור אכן מחזור כי אני קיבלתי 26 יום אחרי הגרידה ואז כביכול ניסינו אבל 17 יום אחרי המחזור קיבלתי שוב וקצת יותר מסיבי ובאולטראסאונד הכל היה תקין אז נאמר לי שיכול להיות שה"מחזור" הראשון לא היה מחזור אלא דימומים לא סדירים שהיו ללא ביוץ ושזה טבעי אחרי גרידה כך שחשוב שתוודאי שזה אכן מחזור.
אחרי המחזור השני שהיה באמת מחזור לפי מה שאמרו לי בבדיקה עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות כדי לוודא שהרחם חוזר לפעילות תקינה ואכן היה ביוץ וגם הרגשתי אותו כך שמקווה שהנסיון הצליח ומאחלת לך גם שתעברי את התקופה הזו עד המחזור ועד שמנסים שוב ושוכחים ממה שקרה כמה שיותר מהר... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)