הריון אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי גרידה
    נלי
    09/06/2009

שלום,

עברתי גרידה לפני שבועיים אחרי שציטוטק לא עזר הפסיק דופק בשבוע 8.
    זה הייתה הפלה ראשונה שלי.
    אנחנו רוצאים להכנס שוב להריון ושמענו מס' המלצות, חלק אמרו לחכות 3 חודשים, חלקם אמרו לחכות למחוזר ראשון וחלקם אמרו לא לחכות כלל ולנסות ישר ללא מזחור.

רציתי לקדעת מה ההמלצה בנושא הזה, והאם ניתן לנסות ישר ללא מחזור? האם יש סיכוי שבגלל זה תהיה הפלה נוספת כי הרירית עברה גרידה רק לפני שבועיים? הרופא בבדיקה לפני שבוע אמר שהכל נקי ברחם והכל יצא.

אשמח לתשגובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי גרידה

ד''ר יעקב לברון
    09/06/2009

בעבר היה מחקר שהראה שסטטיסטית יש יותר סיכוי להפלה כאשר ההריון הושג סמוך להפלה קודמת. אין להמלצה זו בסיס אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנלי

עידית
    10/06/2009

אני עברתי גרידה לפני חודשיים וממה שנאמר לי וממה שקראתי הרוב אומרים שעדיף לא להכנס להריון לפני קבלת מחזור אחרי הגרידה ושאין בעיה להכנס מיד אחרי המחזור הראשון שרואים שהרחם נקי משאריות ההריון.
    חשוב שתוודאי שהמחזור אכן מחזור כי אני קיבלתי 26 יום אחרי הגרידה ואז כביכול ניסינו אבל 17 יום אחרי המחזור קיבלתי שוב וקצת יותר מסיבי ובאולטראסאונד הכל היה תקין אז נאמר לי שיכול להיות שה"מחזור" הראשון לא היה מחזור אלא דימומים לא סדירים שהיו ללא ביוץ ושזה טבעי אחרי גרידה כך שחשוב שתוודאי שזה אכן מחזור.
    אחרי המחזור השני שהיה באמת מחזור לפי מה שאמרו לי בבדיקה עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות כדי לוודא שהרחם חוזר לפעילות תקינה ואכן היה ביוץ וגם הרגשתי אותו כך שמקווה שהנסיון הצליח ומאחלת לך גם שתעברי את התקופה הזו עד המחזור ועד שמנסים שוב ושוכחים ממה שקרה כמה שיותר מהר... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו