שחלות פולציסטיות ותנגודת אינסולין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פולציסטיות ותנגודת אינסולין
    מיכל רוט
    10/06/2009

שלום רב.
    אני בת 30+ 3 ילדים והריון אחד שכשל-הפלה בוששת שבוע 14 ללא דופק.
    בעברי מעולם לא היה לי מחזור סדיר אבל נקלטתי.
    ההריון האחרון שהסתיים בגרידה היה שונה- היתה לי אקנה שנמשכת עד עכשיו, שיעור וכד' (תופעות של איחור) הפצעים נתנו לי הרגשה שמשהו כאן לא בסדר ובשבוע 14 בגלל דימום גיליתי כי אין כבר יותר דופק.
    א. האם ייתכן קשר אפשרי בין ההפלה לחוסר איזון הורמונלי?
    מאז ההפלה, לפני כשלושה חודשים לא קיבלתי באופן עצמוני רק פעם אחת עם פרימולט נור. מאז אני מחכה לקבל מחזור... (כמעט חודשיים)
    ב. קראתי על דיאטה מיוחדת לשחלות פוליצסטיות שיש לה השפעה מיטיבה על הביוץ. ניסיתי והורדתי סוכרים, רזיתי 6-7 ק"ג ועדיין שקט בגזרה, לא קיבלתי.
    אני רוצה להרות שוב. אני לא יכולה לקבל טיפול תרופתי לפצעים (אולי אני בהריון???- בדקתי- התשובה שלילית) אני סובלת אסטתית ואני לא רוצה גלולות. (פעם נטלתי, לפני נישואי וזה שיפר לי את מצב העור-פלאים...) מה אני עוד יכולה וצריכה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    10/06/2009

א. קרוב לודאי שלא. בשלב שהגעת אליו העובר מיצר את ההורמונים לעצמו .
    ב. תלוי מה המשקל ההתחלתי שלך. תלוי כמה זמן את בעניין הדיאטה. לעיתים זה לוקח זמן רב ( אפילו עד שנה ) לעיתים למרות הכל הוסת לא הופך להיות סדיר
    ג. לצערי לא ניתן לטפל הורמונלית בפצעים ולנסות להרות באותו זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל רוט
    10/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו